Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πρέπει να τελειώσουμε με τα έργα οδοποιίας στο Νομό Πέλλας



 
Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Βασίλειος Γιουματζίδης επισκέφθηκε και είχε συνάντηση εργασίας την Δευτέρα 6/2/2012  με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν πέρα από ενημερωτικός, ιδιαίτερα ουσιαστικός προκειμένου ο κ. Γιουματζίδης να προωθήσει  συγκεκριμένα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε κεντρικές υπηρεσίες και όργανα της κυβέρνησης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο αναπτυξιακός προγραμματισμός της Π.Ε. Πέλλας και ειδικότερα τα συγκοινωνιακά έργα. Συγκεκριμένα ο κ. Γιουματζίδης ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της γέφυρας Αγ. Γεωργίου στην Εθνική Οδό  Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, έργο προϋπολογισμού 750.000,00 ευρώ, καθώς  και για την κατασκευή της νέας γέφυρας στο δρόμο Μεσιανού – Γιαννιτσών με προϋπολογισμό στις 500.000,00 ευρώ. Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα της συντήρησης τμημάτων του οδοστρώματος κατά μήκος της διαδρομής Κρύα Βρύση - όρια  Π.Ε. Ημαθίας προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ. Από πλευράς του κ. Γιουματζίδη  τέθηκε το πρόβλημα των ελλιπών διαγραμμίσεων και του ανεπαρκούς φωτισμού σε ολόκληρο το περιφερειακό οδικό δίκτυο και προτάθηκαν λύσεις για τη βελτίωση της υπάρχουσας κακής κατάστασης.
 Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γιουματζίδης ανέφερε: «Επιδίωξή μου είναι η συνάντηση και η συνεργασία με όλους τους φορείς της Τοπικής Και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Ιδιαίτερα σήμερα είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για όλα τα ζητήματα της Πέλλας, ώστε να επιταχύνουμε τις όποιες διαδικασίες κα να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια αγαστή συνεργασία με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τον καλό του τόπου μας».

4 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΕ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι και να κανεισ δεν ξαναβγενεισ αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den nomizv na se janacyfhsoyne.....eprepe idh na eixes to dromo etoimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)