Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δεν πείθουν οι δικαιολογίες του χ. Χουρσόγλου για την μη ανάληψη της προεδρίας της ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Τα πολλά χρέη  και η επιστροφή 1,4 εκ. ευρώ προς την διαχειριστική επιτροπή για το έργο της ύδρευσης από την Σωσάνδρα , επειδή δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα, ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Χρήστο Χουρσόγλου να μην αναλάβει την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας





, σύμφωνα με όσα γράφει εφημερίδα ,προσκείμενη πολύ φιλικά προς αυτόν. Αντί  όμως να διαφωτίσει το δημοσίευμα , δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά. Τα χρέη της ΔΕΥΑ ήταν γνωστά στον κ . Χουρσόγλου, αφού για δύο χρόνια ήταν μέλος του διοικητικού  της συμβουλίου, αλλά και σαν δημοτικός σύμβουλος είχε πλήρη εικόνα.
Το θέμα της επιστροφής χρημάτων για το έργο ύδρευσης της Σωσάνδρας επίσης ήταν γνωστό ,γιατί είχε συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και αποτέλεσε βασικό πρωτοσέλιδο θέμα στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ. Συνεπώς άλλοι ήταν οι λόγοι. Και αυτά που ισχυρίζεται είναι ολοφάνερα ψέματα.
Σύμφωνα με πηγές που επιθυμούν προς το παρόν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, όλα ήταν προσχεδιασμένα. Ο κ. Χουρσόγλου γνώριζε εκ των προτέρων ότι η καρέκλα της ΔΕΥΑ είναι ηλεκτρική. Παρά την αρχική  κατηγορηματική άρνηση ,τελικά έδειξε να συναινεί. Η πλευρά όμως που εκπροσωπεί θεώρησε ότι η θέση είναι υποτιμητική και έπρεπε να πάρει μεγαλύτερο πόστο για να χαράσσουν και να ασκούν πολιτική. Παράλληλα ήθελαν να στείλουν τα μηνύματά τους για το εγγύς μέλλον .
Ένα ακόμα αγκάθι  φέρεται  να είναι συγκεκριμένη υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές. Είναι πολύ πιθανόν από την Αλμωπία να συμπεριληφθεί γυναίκα  με πατέρα που έχει ασχοληθεί με τα δημοτικά και που  απασχολεί ακόμα την δικαιοσύνη και την επικαιρότητα. Υποψηφιότητα που θα τον  έφερνε σε δύσκολη θέση , καθώς αυτή την στιγμή , υπάρχει σε εξέλιξη  σχέδιο δημιουργίας μηχανισμού συγκεκριμένου βουλευτή , μέσω του οποίου καταλαμβάνουν διάφορα πόστα και προσδοκούν και άλλα. Από την άλλη επίσημα πρέπει να δείχνει στο πλευρό της ενδεχόμενης υποψηφιότητας.
Όλα αυτά βεβαίως δείχνουν περισσότερο με σενάρια φαντασίας . Ίσως να έχουν κάποια δόση αλήθειας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν παραιτήθηκε για τους λόγους που φέρεται να επικαλέστηκε.  

6 σχόλια:

  1. Μάλλον καλα τα λες Σαμάντη . Γιά να δούμε τι θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμάντη έχεις νοσηρή φαντασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένας που δεν πολυασχολείτε με τα δημοτικά καταλαβαίνει ότι απλά ο άνθρωπος είναι μόνο για τα εύκολα και για τα σίγουρα.Είδε ότι στη Δευα έχει τρέξιμο και ευθύνες κι έγινε λαγός.Ο ίδιος με τη στάση του αυτό έδειξε.Αν ήθελε να δείξει τις ικανότητες του θα έβαζε τάξη και ίσως παρήγε έργο.Προτίμησε κάτι άλλο.Λούης έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε σαμαντη καλα ολα αυτα που λες,το ερωτημα ομως ειναι αφου γνωριζε τι γινεται στην δευα, με τι ανταλαγμα δεχθηκε να γινη προεδρος. καποιος ξερει.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ειστε σιγουροι οτι δεν ηξερε ακριβως την κατασταση στη δευα και σιγουρα δεν ηξερε οτι στη διαρκεια της θητειας του θα πρεπει να παει περισσοτερες απο 100 φορες στον εισαγγελεα και στα δικαστηρια! Και ας μην ξεχναμε οτιο ανθρωπος ειναι αγροτης...τι ξερει απο διοικηση! Καλυτερα που παραιτηθηκε, δειτε το θετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή

(3)