Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Παγοδρόμιο οι Πρόμαχοι .Πλήρης αδιαφορία των αρμόδιων




Αλαλούμ με τα σχολεία

Κωμικοτραγική είναι η κατάσταση στου Προμάχους που έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμιο. Κανείς δεν σκέφτηκε να ρίξει λίγο αλάτι,ενώ σύμφωνα με τα Προμαχιώτικα Νέα , επικρατεί πλήρες αλαλούμ στα σχολεία των Προμάχων, καθώς πολλοί γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους για μάθημα, δεδομένης της επικινδυνότητας των παγωμένων δρόμων του χωριού.
Έτσι το γυμνάσιο δεν λειτουργεί, επειδή υπάρχουν λίγα παιδιά παρόντα, ενώ το δημοτικό σχολείο φαίνεται ότι έχει περισσότερες παρουσίες και θα λειτουργήσει.
Το νηπιαγωγείο στην πλατεία του χωριού είναι ανοιχτό και υπάρχει αρκετή προσέλευση παιδιών και όπως δείχνουν τα πράματα, μάλλον θα παραμείνει σε λειτουργία.
Η ίδια συγκεχυμένη  κατάσταση επικρατεί και στον παιδικό σταθμό, όπου μόλις τρία παιδάκια παραβρίσκονται.
Πάντως από πλευράς υπευθύνων δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση για το θέμα.

4 σχόλια:

  1. (Παγοδρόμιο οι Πρόμαχοι .Πλήρης αδιαφορία των αρμόδιων ) δεν τοσο τραγικα τα πραγματα που το ειδατε το παγοδρομιο σε αλλο χωριο ζουμε εμεις μαλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αλαλούμ επικρατεί στα κεφάλια όσων με το παραμικρό δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο!
      Παρακαλουσα σημερα τη μανα μου, να μη ριξει αλατι στο φαι μας για να το ριξω εξω στους δρομους!
      Οτι μπορει ο καθενας......

      Διαγραφή

(3)