Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΠΕΛΛΑΣ ο ΣΥΡΙΖΑ



 


Έγινε τη  Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στα Γιαννιτσά,από την Νομαρχιακή Επιτροπή  η παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ  για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Από την πλευρά της η νομαρχιακή επιτροπή  υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι  «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλογιζόμενος την ιστορική ευθύνη οδήγησε τη χώρα στο μέλλον εντός της Ευρώπης με γνώμονα το καλό της Ελλάδας. Κατηγορηθήκαμε ότι μέσα σε 6 μήνες δεν διορθώσαμε τις αδικίες της τελευταίας 5ετίας. Αυτές οι αδικίες μπορούν να διορθωθούν αν στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ….».
Σε δηλώσεις τους οι υποψήφιοι υποστήριξαν πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε απτά δείγματα γραφής με τα νομοθετήματα που έφερε στη Βουλή:
Υποστήριξη των αδυνάτων
Φιλελευθεροποίηση των ποινικών διαδικασιών
Διαμόρφωση ενός δημοκρατικού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου
Αποκατάσταση αδικιών στην δημόσια διοίκηση
Διαμόρφωση ενός πιο συμβατού με τα ευρωπαϊκά θεσμικού πλαισίου όσον αφορά στην ιθαγένεια, κλπ.
Και όλα αυτά  υπό την πίεση μιας  σκληρής  διαπραγμάτευσης  που απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων της, μην αφήνοντας περιθώρια για περισσότερες τομές.
Αναφορικά  με την συμφωνία,  τόνισαν ότι πρόκειται για έναν επώδυνο συμβιβασμό, για μια στρατηγική υποχώρηση την οποία η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει, στο πλαίσιο της ηθικής της ευθύνης, για να κρατήσει την Ελλάδα όρθια. Αναγκάστηκε να υπογράψει μια συμφωνία με μικρά πλεονεκτήματα, που σε αντίθεση με το φαινομενικά μικρό τους μέγεθος, το μέλλον θα καταδείξει την αξία τους.
Καταλήγοντας, υπογράμισαν ότι η ψήφος πρέπει να είναι θετική, καθώς με αυτή επιλέγεται δρόμος, κατεύθυνση και διακυβέρνηση. Η αρνητική ψήφος ή η ψήφος διαμαρτυρίας, εκδίκησης ή θυμού δεν συνιστούν πρόταση.
Το ψηφοδέλτιο είναι:
Τζάκρη Θεοδώρα,
Σηφάκης Γιάννης
Σμίας Χρήστος
Ζήνα Κατερίνα
Σταυρίδου Σοφία
Πέτκος Αναστάσιος

12 σχόλια:

  1. δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και βγαίνουν και φωτογραφία οι μνημονιακοι θα φάνε καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑ! ΚΑΡΤΠΟΣΤΑΛ! ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ,ΦΤΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι επωδυνο συμβιβασμο και στρατιγικη υποχωριση και μαλακιες μας λετε; ΚΑΡΑΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ τωρα τι θελετε απο τον κοσμο; γι αυτο σας ψηφισε ο λαουτζικος;ρε αει απο κει ζητιανοι της καρεκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάκτη μου είσαι απεχθής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ποιους να ντραπούν φασιστάκι 9.45 ; στις 20 /9/θα καταπιείς το γλωσσάκι σου όπως την κατάπιες και στις 25 του γενάρι ………….?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπο ολους κι απο ολα πρεπει να ντρεπεστε για οοοολα αυτα που λεγατε προεκλογικα και τα αναιρεσατε ΟΛΑ.Γι αυτο πρεπει να ντρεπεστε.Γιατι ο λογος σας δεν ειναι σπαθι.οπως οι προηγουμενοι το ιδιο και εσεις,συστηματικοι.

      Διαγραφή
  6. Αυτοδυναμία ρεεεε!!! δεν γυρνάμε πίσω, ούτε πάμε στο σπίτι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετα την επταμηνη ανηθικη και με ασυστολα ψεματα διακυβερνιση η κοινη λογικη λεει
    οτι στον ΣΥΡΙΖΑ θα επρεπε να ψαχνουν την ψηφο τους. Αν τους ξαναβγαλουν οι Ελληναρες
    πρωτους ε τοτε θα ειναι αξιοι της μοιρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ψέματα τελείωσαν μετά τρία χρόνια καταλαβατε ότι δεν υπήρχε αλος δρόμος και ψηφισατε το μνημόνιο; Οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ τη περιμένετε ότι θα φάτε με χρισα κουτάλια; Ψηφιστεί πάλι Τζάκρη και όχι πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι σκληροί αντημνιμονιακη εγιναν μαλακοί σαν το βαβακη μνημονιακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ,ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΩΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)