Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Υποχωρεί η ζέστη...




Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα κεντρικά και τα βόρεια όπου υπάρχει ενδεχόμενο όμβρων αστάθειας στα βόρεια ορεινά. Οι...

συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς, στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν ασθενείς, βαθμιαία νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 33 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 με 34 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη 35 βαθμούς Κελσίου.  


Στην Αττική παροδικές νεφώσεις  

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου . Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)