Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Οι κερασιές δεν θα ανθίσουν στο σπίτι του Λουντέμη



 






Το πρωί της Παρασκευής 12/6/2015 ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ότι κατεδαφίστηκε το Σπίτι του Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας με πρωτοβουλία των κληρονόμων.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, σχολιάζοντας το γεγονός ανέφερε τα εξής:
«Δυστυχώς ως πολιτεία δεν καταφέραμε όλα τα προηγούμενα χρόνια να διαφυλάξουμε αυτό το σύγχρονο μνημείο πολιτισμού. Με την συγκατάθεση των κληρονόμων του μεγάλου λογοτέχνη, αφήσαμε ως κοινωνία τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός και δεν πρέπει να νιώθουμε καθόλου περήφανοι γι’ αυτό, αντίθετα θα πρέπει να μας προβληματίσει. Εμείς ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, διαβουλευτήκαμε με τους εμπλεκόμενους, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα εξετάσουν όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα».

7 σχόλια:

  1. πρεπει να ντρεπομαστε ολοι γιαυτην την καταντια μας , που ησουν προεδρε του συλλογου οταν καναν μπαζα μια γερικη ανθισμενη κερασια /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΚΛΙΚΑ ,ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΕΚΑΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ .ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ .ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ; ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜ.ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΠΙΣΤΑΣ!!!!

      Διαγραφή
  2. ντοπη σε ολους ,να παραιτηθείτε ολοι η εκλεγμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στους αχρηστους δημοτικους ηγετες.Απο σημερα και πισω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ι Προεδρε μην πουλας μονο σουβλακια το καλοκαιρι δεν ειναι αυτος ο στοχος του συλλογου ΕΝΑς ΣΤΑΥΡΟς ΦΑΛΑΓΚΑΡΑς ΘΑ ΜΑς ΣΩΣΕΙ απο την πολιστικη αμαθεια του Εξαπλατανιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αθλιοι,ασεβεις,υποκριτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνω απ΄όλα είναι θέμα επιπέδου όλων αυτών που δήθεν που "προεδρεύουν" και προέδρευαν κατά καιρούς στον περιβόητο σύλλογο "Μενέλαος Λουντέμης"
    Γιατί πέφτουμε απ΄τα σύννεφα με την άγνοια που διαθέτουν οι συγκεκριμένοι "τύποι";
    Τα τελευταία χρόνια τους ενδιέφεραν, (από τους Δημάρχους -όταν ήταν Δήμος-)"τα σουβλάκια" και το πανηγυρτζίδικο στυλ (προς Θεού δεν έχω τίποτα με τα πανηγύρια και τα σουβλάκια) που εμφάνιζαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
    Η "παιδεία' και το επίπεδο ξεκινούσε πρώτα απ΄αυτούς.Τι ψάχνουμε τώρα; Κι έτσι αντί να "φροντίσουν" όπως όφειλαν με νύχια και με δόντια, να προστατέψουν την οικία του Λουντέμη, προσπαθούσαν εξ ονόματός του να κάνουν αυτές τις δήθεν εκδηλώσεις επαναπαυόμενοι στη σιγουριά του ονόματος του μεγάλου μας συγγραφέα που καπηλεύονταν με φανφάρες για προσωπικό όφελος.
    Είμαι Φουστανιώτης και ζω 35 χρόνια στην Αθήνα..Οι εντυπώσεις και σχόλια που ακούγονται είναι άσχημα έως υβριστικά από τους εδώ δημοσιογράφους για τους υπευθύνους. Κρίμα για τον τόπο μας.Κρίμα για τν ιστορία του. Τώρα είναι αργά για κροκοδείλια δάκρυα. Η θλίψη είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)