Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Στηρίζουμε τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη»


Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η προγραμματισμένη διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.


«Διαχειριστήκαμε για ακόμη μια φορά μεγάλη ποσότητα προϊόντων, ιδιαίτερα ευπαθών, τα οποία μοιράστηκαν στους ωφελούμενους του προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α. Η Π.Ε. Πέλλας είναι πρωτοπόρα θα έλεγα, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχουμε προβεί σε χρηστή διαχείριση του προγράμματος, με γνώμονα την ανακούφιση, όσο μας το επιτρέπουν τα μέσα που διαθέτουμε, των συμπολιτών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τοπικούς επιχειρηματίες για τη συνολικότερη συνεργασία, την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την εποπτεία της πορείας του προγράμματος, όπως και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην προσπάθεια που κάνουμε. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


Στις τέσσερις ημέρες διανομής κρέατος, μοσχαρίσιου και χοιρινού, η απορροφητικότητα έφτασε στα επίπεδα του 80% περίπου, ενώ, με πρωτοβουλία της κυρίας Αθανασιάδου – Αηδονά επωφελήθηκαν από τη διανομή τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας αλλά κι άλλες κοινωνικές δομές της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21