Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Εξακολουθούν να γελοιοποιούν τον Δ.. Μπίνο


 ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ 
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Λίγο πριν τις κάλπες και αυτοί που διέλυσαν τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου εξακολουθούν  την ίδια τακτική  και μάλιστα με τρόπο που τον γελοιοποιεί και τον εμφανίζει τελείως αδύναμο .
Ακόμα και να δώσει την όποια απάντηση ο ίδιος του, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΎΝ . Έτσι ο υποψήφιος πλέον σύμβουλός του που ροκάνισε τα δημοτικά χρήματα σαν στραγάλια στο ηλεκτρονικό δήθεν μέσο του, παρουσιάζεται ως αυτόκλητος συνήγορος του Δ. Μπίνου  , ή ακόμα το χειρότερο αντικαθιστώντας  τον ίδιο τον δήμαρχο απαντά σε δηλώσεις του  Υποψήφιου  Δημάρχου Χρήστου Μπάτση. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αντί να εξηγήσει στον κόσμο με ποιο δικαίωμα ροκάνισε  δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο Αλμωπίας  παράνομα, αντί να εξηγήσει με ποιο δικαίωμα είχε κλειδιά και μπαινόβγαινε  στο δημαρχείο, με ποιο δικαίωμα οδηγούσε ως δικό του  ΙΧ το αυτοκίνητο του δημάρχου , βγήκε να μαλώσει  τον Χρήστο Μπάτση. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Μπίνου, που θεωρεί σκοπιανούς τους εντόπιους , ακόμα και συνυποψήφιους του στον ίδιο συνδυασμό ( για τον δήμαρχο δεν ξέρουμε τι πιστεύει ) βγάζει και γλώσσα.
Αντί να λογοδοτεί ως τρωκτικό και  για «ρατσισμό» παραδίδει μαθήματα ηθικής.


Λέει λοιπόν μεγαλόστομα

«Εμείς στην πολιτική της μιζέριας και της απαξίωσης, απαντάμε με έργο και με προτάσεις που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά.( σ.σ πότε πρόλαβε και διοίκησε ο νεοσσός της πολιτικής;Εκτός και αν πράγματι διοικούσε αυτός στην θητεία του δημάρχου.
Δικαιώνει απόλυτα και τον Σίμο Σωτηριάδη που έκανε ευθαρσώς λόγο για «αδιαφάνεια, αλλά δεν τόλμησε κανείς να απαντήσει. Διότι όταν αηδίασε και αγανάκτησε ε και ο Σίμος Σωτηριάδης με όσα γίνονταν, παρά την τεράστια υποστήριξη που είχε  από τον Δήμαρχο , αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής τι μπορεί να συνέβαινε. )
Παρακολουθούμε  ,συνεχίζει   ο «ρατσιστής « υποψήφιος του κ. Δημάρχου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, να έχει στηρίξει όλη του την πολιτική παρουσία στην κριτική και στη στόχευση εναντίον του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου, δίπλα στον οποίο θήτευσε Αντιδήμαρχος για περίπου τρία χρόνια.
Καμία πρόταση, κανένα όραμα για τον τόπο. Ακόμα και στο προεκλογικό του σποτ, αναλώνεται στην εύκολη κριτική, ξεχνά όμως ότι και ο ίδιος ήταν μέρος της σημερινής Δημοτικής Αρχής για τρία περίπου χρόνια.( σ.σ. Προφανώς ξεχνά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που νομίζει ότι  δήμαρχος,  την τεράστια διαφορά που είχε ο Δήμος επί  Αντιδημαρχίας Μπάτση στον τομέα του κατά την διάρκεια της θητείας του. Καμία σχέση με το μαύρο χάλι που ακολούθησε»

Ο κύριος Μπάτσης θα πρέπει να αποφασίσει ποτέ λέει αλήθεια και πότε ψέματα. Δύο μήνες πριν αντικατασταθεί από Αντιδήμαρχος (τον Αύγουστο του 2016), όπου δήλωνε ότι ο Δήμαρχος τον εμπνέει και όλα πάνε καλά ή σήμερα που δηλώνει διαφορετικά πράγματα; Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται ότι έχει μαλώσει με την αλήθεια...

Σταύρος Η. Βαφειάδης
Δημοσιογράφος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

(Σ.Σ. Ποιοι μιλάνε για αλήθεια;). Ξέχασαν πολύ γρήγορα τα «πασχαλινά « στολίσματα του Χρ. Χουρσόγλου» στο Δήμαρχο μέχρι να  τους υποταχθεί πλήρως ο δήμαρχος »
Φαίνεται όμως από την απάντηση που έδωσε για λογαριασμό του δημάρχου ποιοι τελικά διοικούσαν τον Δήμο. Και ποιοι τελικά διοικούν και σήμερα τον συνδυασμό του δημάρχου.
Που σε κατάντησαν δήμαρχε . Κρίμα

4 σχόλια:

  1. Έλα τώρα και συ, κ. Σαμάνδη, που θα κάνουμε θέμα τον Πανίβλακα που ταΐζουν οι δημότες. Ας φροντίσει ο κόσμος να τον στείλει στη δουλειά του. Και μιλάω για τους ανθρώπους που θα επιλέξουν το σημερινό δήμαρχο.
    Αν θέλουν να ταΐζουν τον Πανίβλακα και τον κάθε απόγονο του κάθε πρώην δημάρχου που είναι ανεπάγγελτος, μαγκιά τους.
    Πάντως τον δήμαρχο δεν τον κατάντησε κανείς έτσι. Μην τον αθωώνουμε.
    Επιλογή του είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φουστης τον φουστη, φουστιάν εφοίησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καμαρωστε Αλμοπια κατι βαρβατους ΑΝΔΡΕΣ σαν τον 6 '19 'μμ ντροπι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)