Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Φιλικοί αγώνες της ακαδημίας μπάσκετ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.






Το Σαββάτο 15/12 η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας στα πλαίσια της συνεργασίας που αναπτύσσετε με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, έδωσε φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11:30 το πρωί και διήρκησαν μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι. Οι περίπου πενήντα (50) αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας χωρισμένοι σε τρία ηλικιακά τμήματα    ( γεννηθέντες 2006-05-04, 2003-02, 2001-2000-1999 ) είχαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις δίνοντας χαρά και ικανοποίηση στους γονείς τους που ακολούθησαν την αποστολή, αλλά και στους προπονητές και την διοίκηση του συλλόγου. 
Στη συνέχεια  η αποστολή του ΓΑΣ Έδεσσας πήγε στο εμπορικό κέντρο COSMOS για βόλτα και φαγητό και στις 16:30 ήταν στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Πανελευσινιακός, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Την ομάδα υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM της Κ.Α.E. ΠΑΟΚ Θεόδωρος Πολυμένης που φρόντισε για την είσοδο στο γήπεδο και την τακτοποίηση της.
Ο αγώνας που ακολούθησε ήταν πολύ καλός με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την νίκη με σκορ 84-78 μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, που ευχαρίστησε τους περίπου 2.500-3.000 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς και τους αθλητές και γονείς του ΓΑΣ Έδεσσας. Οι υπεύθυνοι της Κ.Α.E. ΠΑΟΚ θεώρησαν γούρικη την παρουσία του ΓΑΣ Έδεσσας γιατί ο ΠΑΟΚ πέτυχε ρεκόρ δεκαετίας σημειώνοντας την έβδομη σερί νίκη του, γεγονός που έχει να γίνει δέκα χρόνια.
Μέτα το τέλος του αγώνα οι αθλητές του ΓΑΣ Έδεσσας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου παίρνοντας αυτόγραφα από τον MVP του αγώνα Μιχάλη Τσαϊρέλη αλλά και τους William Hatcher και Κώστα Χαραλαμπίδη. Τα παιδιά της ακαδημίας δεν αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο καθώς απαιτούσαν την παρουσία του σέντερ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας Λάζαρου Παπαδόπουλου ο οποίος έκανε την εμφάνισης του προκαλώντας ενθουσιασμό στα παιδιά του ΓΑΣ Έδεσσας που τον «πολιόρκησαν» για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.
Το Δ.Σ. του  ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί την Κ.Α.E. ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο του PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM Θεόδωρο Πολυμένη για την φιλοξενία και υπόσχεται στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων, σύντομα να ανταποδώσει την φιλοξενία αυτή την φορά στην Έδεσσα.
Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές και τους γονείς τους ότι τελευταία προπόνηση για το 2012 θα γίνει το Σάββατο 22/12. Με την νέα χρονιά οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013.
Το Δ.Σ. του  ΓΑΣ Έδεσσας εύχεται σε όλο τον κόσμο της πόλης μας καλά Χριστούγεννα, καλή Χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)