Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΠΑΝΣΕΤΡΑΙΚΟΣ0-3



Το άγχος τους της πρεμιέρας

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε η νεανική Αναγέννηση Γιαννιτσών που έχασε από τον φιλόδοξο Πανσεραϊκό με 0-3.
Οι νεαροί ταλαντούχοι , άλλα άπειροι παίκτες των Γιαννιτσών,  είχαν ιδιαίτερο άγχος  στο παιχνίδι και έχασαν απόλυτος φυσιολογικά και σχεδόν  αμαχητί,  από τον Πανσεραικό που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.
Τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα των Γιαννιτσών πραγματικά ήταν γκολ εύκολα,  ίσως να τα χαρακτηρίσουμε και αστεία,  μια που η αμυντική λειτουργία της ομάδος δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε, βέβαια και οι άλλες θέσεις της ομάδος δεν ήταν σε καλό επίπεδο αν εξαιρέσεις 2-3 καλές στιγμές του ρητε τίποτα άλλο δεν είχε να παρουσιάσει η ομάδα του Β. Ασλανίδη που θέλει δουλειά για κάτι καλύτερο στην συνέχεια.
Η ουσία είναι ότι τα νεαρά παιδία θέλουν πίστωση χρόνου από όλους μας ,  άλλα δεν ξέρω κατά πόσο ο χρόνος , θα είναι σύμμαχος της Αναγέννησης  σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής  και σε αυτόν τον όμιλο με μεγαθήρια.
Παρόντες στο γήπεδο ήταν 600 με 700 οπαδοί των δύο  ομάδων, οι 100 οπαδοί του Πανσεραϊκού.
ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ:
Στο 12’ σουτ του Γαιδαρτζη πέρασε άουτ.
Στο15’ μετά από κόρνερ του Τσιμίκα ο Γαιδαρτζης μέσα από την μικρή περιοχή με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Στο 24’ σουτ τουΤαντιτς μέσα από την περιοχή  μπλόκαρε ο Τεντώνης για τα Γιαννιτσά.
Στο 33’ το 0-2 είναι γεγονός όταν ο Ταντιτς πέρασε από τα αριστερά σέντραρε στον Παπαστεργίου που από κοντά ανενόχλητος πέτυχε το 0-2. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει στο κέντρο της άμυνας όπως θα έπρεπε.
Στο 74’ ο Περπερίδης μπήκε από τα δεξιά πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών που άργησε να βγει  και πέτυχε το 0-3 μέσα σε ολική  απογοήτευση των γηπεδούχων.
Στο 86’ κεφαλία Γκόγκα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τεντώνης
Διαιτητής
Κίτρινες : Γαλακτερός, Τριανταφύλλου, Μπαμπαλής,
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: (Ασλανίδης): Τεντώνης, Ουζούνης, κιορτσης, Σιδηρόπουλος, Πομάκης, Μπαμπαλης, Σάρρος, Ριτε, Καπουσουζης(60’ Μωυσιάδης), Καραδήμος(78’ Μπάρμπας), Λυσίτσας.
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ: (Βασιλακάκης); Μπιμπας, Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου(65’ Περπερίδης), Τσιμίκας, Γαιδαρτζης(82’ Γκόγκας), Νταντιτς(85’ Καψάλης), Μπονέρης.


Γιώργος Χατζηχρήστος-www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)