Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ακόμα να ανέβουν για υλοτομίες οι Προμαχιώτες







Φούσκωσαν στο ψέμα τους υλοτόμους των Προμάχων , ότι μετά το Πάσχα θα ανέβαιναν δήθεν σε συστάδες του δημοτικού δάσους Προμάχων για να υλοτομήσουν .

Οι μέρες περνάνε , αλλά οι δικαιολογίες και τα ψέματα που τους λένε είναι ακόμα πιστευτά. Το πρόβλημα παραμένει καθώς η παράνομη απόφαση που πήρε η παράταξη του Δημάρχου ( πλην των Χ.  Χουρσόγλου και Μ. Ζιάκα)  τον Αύγουστο  του 2015, απορρίφτηκε  από την Αποκεντρωμένη , ένα μήνα αργότερα. Κρατήθηκε όμως μυστική μέχρι πριν από το Πάσχα , που το αποκάλυψε το blog  μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προσπάθειες στα μουλωχτά να βρεθεί κάποια μεσοβέζικη λύση. Κανένας υπάλληλος όμως δεν έβαζε το χέρι στη φωτιά να παραποιήσει σημεία της απόφασης , έτσι ώστε να γίνει  επιεικώς νομιμοφανής.
Μέχρι και την ύστατη στιγμή καταβάλλοντα , σύμφωνα με ασφαλείς πηγές , προσπάθειες να βρεθεί κάποια  παρασκηνιακή και φυσικά μη νόμιμη λύση.
Στο μεταξύ ,οι υλοτόμοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Η μόνη λύση είναι να αποφασίσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο. Εκεί όμως μπερδεύεται η κατάσταση , καθώς ανοίγει υποχρεωτικά το δικαίωμα  της  συμμετοχής υλοτόμων  στο Δημοτικό Δάσος Προμάχων από όλο τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)