Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Θυμήθηκε… τα σχολεία ο Δήμος Αλμωπίας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ 5.200,00 ΕΥΡΩ


Αφού άφησε να φτάσει στο απροχώρητο το χάλι πολλών σχολείων  από την μέρα που ανέλαβε η δημοτική αρχή, εμφανίζεται τώρα να θριαμβολογεί για τις υποχρεώσεις της που είχε παρατήσει τόσο καιρό . Παράληλα επιτίθεται για μια ακόμα φορά εναντίον όλων των προκατόχων της κάνοντας εκ νέου λόγο  για «Ζητήματα πολλών ετών βρίσκουν τη λύση τους, μέσα από ένα πρόγραμμα καταγραφής και υλοποίησης και μετά από την σωστή ιεράρχησή τους.»
Στη επιμελημένη προπαγανδιστική  ανακοίνωση υπάρχουν φωτογραφίες  πριν και μετά την επισκευή. Γεγονός που προδίδει τη μεθόδευση που έγινε ώστε να φαίνονται  εγκαταλειμμένα  τα σχολεία. Σε ορισμένες όμως από αυτές φαίνεται ότι ξαναμπήκαν τα κεραμίδια. Ουδέν έγκλημα τέλειο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση ,
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ
Επισκευή και συντήρηση τμήματος της στέγης του σχολείου. Ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο αντιμετώπιζε η σχολική κοινότητα, καθώς έμπαζε νερά κάθε φορά που έβρεχε και δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της επισκευής έγινε πλήρης αντικατάσταση των υλικών, ώστε να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μικρών παιδιών.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΡΜΑΣ
Επισκευή και συντήρηση της στέγης του σχολείου. Μέχρι πριν την κατασκευή, δημιουργούταν σημαντικό πρόβλημα υγρασίας σε ολόκληρο το σχολείο.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ
Αντικαταστάθηκαν τα λούκια περιμετρικά του σχολικού κτιρίου. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επισκευή και συντήρηση της στέγης. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε ένα τμήμα στο ταβάνι, το οποίο ήταν επικίνδυνο λόγω της φθοράς που προκάλεσε η υγρασία. Τέλος, αποκαταστάθηκαν φθορές από την υγρασία στον χώρο της τουαλέτας.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ
Πραγματοποιήθηκαν εργασίες για να αλλάξει η κλίση του στεγάστρου, ώστε να μην συσσωρεύονται νερά. Έτσι αποφεύχθηκε η δημιουργία υγρασίας στους χώρους του σχολείου.






Το συνολικό κόστος του έργου που περιελάμβανε όλες τις παραπάνω παρεμβάσεις, ανέρχεται στο …τρομακτικό ποσό των  5.200 ευρώ και αφορά χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ σχολικών.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)