Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνουν αντικαταστάτη στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας



΄Υστατη προσπάθεια από δύο συμβούλους του σημερινού δημάρχου Αλμωπίας να ανακοινώσει επιτέλους επίσημα και δημόσια  την κάθοδό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μέχρι στιγμής ,σύμφωνα με κορυφαία πηγή  από το δημαρχειακό περιβάλλον , έχει αναβάλλει  την ανακοίνωση της καθόδου , τουλάχιστον τρεις φορές. Σε στιγμές μάλιστα έντασης τους….απειλεί ότι δεν θα κατεβεί. Οι σύμβουλοι του διεμήνυσαν οριστικά και αμετάκλητα ότι αν δεν προβεί εντός μιας εβδομάδας στην ανακοίνωση , τότε ή θα αναζητήσουν άλλον επικεφαλής  από τον συνδυασμό ή όσοι θέλουν να ασχοληθούν ξανά , θα αναζητήσουν άλλον συνδυασμό.
Η διστακτικότητα από τον Δήμαρχο οφείλεται πάντα σύμφωνα με την ίδια κορυφαία πηγή , στις αρνήσεις που δέχεται διαρκώς , ενώ κάποια νέα πρόσωπα δεν τον ικανοποιούν .Εισήγηση πάντως συνεργάτη του ήταν να περιμένει λίγο ακόμα ,ενώ για όσους φύγουν να διαρρεύσουν ότι ήταν επιλογή του Δημάρχου να τους απομακρύνει γιατί ήταν άχρηστοι και ανίκανοι.

10 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.ΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αλμωπία αποφάσισε......Δήμαρχος ο Σαμάντης. Είναι ο πιο όμορφος , ο πιο έξυπνος, ο πιο έντιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο ενας ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ μας σωζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.
    ΓΙΑ........ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ: ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΗΣ, ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ κ.α. ΣΑΜΑΝΤΗ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Ε!!!! ΑΥΤΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο ο τσανταλης παρασχος αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κουρτιδη ποντικομαμη ωστε εσυ εισαι ο γραφικος που γραφει συνεχεια μλκες λοιπον περιορισου στην συνοδεια του γιγαντα κια ασχολησαι με τον κοσμο καταλαβες τσιτα ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λαθος κανεις φιλε αυτος ειναι ο τσαρλι ο σκανδαλιαρης ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)