Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Οι άνθρωποι της πολιτικής μαλώνουν σε …ξένη (αθλητική ) αχυρώνα




Οι κατ εξοχή πολιτικοί άνδρες , κυρίως από την Νέα Δημοκρατία, μετέφεραν το πεδίο της μάχης στην αθλητική αρένα .
Προφανώς δεν του έφτανε η πολιτική αρένα για αυτό μετέφεραν τις κόντρες στα γήπεδα. Λίγο πολύ όμως το ίδιο συμβαίνει πλέον και με τις περισσότερες ομάδες. Πλην λίγων περιπτώσεων που τους νοιάζει πραγματικά το άθλημα,  οι υπόλοιποι περί άλλων τυρβάζου.
Ο Άλκης Νουσηκύρου πολλά χρόνια πολιτευτής. Υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ. . Εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί δύο τετραετίες και τώρα εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος.
Αιώνιος αντίπαλος με τον Ιορδάνη Τσώτσο , πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας για πολλά χρόνια. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας και πρόεδρος για πολλά τέρμινα και στο επιμελητήριο Πέλλας και πολλές φορές υποψήφιος δήμαρχος Έδεσσας .
Αστέριος Αντωνίου , Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υποψήφιος βουλευτής με την Ν. Δημοκρατία. Πιο χαμηλών κομματικών τόνων  αλλά και άνθρωπος του ποδοσφαίρου , όπως βέβαια και ο Ιορδάνης Τσώτσος.
Ηθελημένα ή άθελα οι ομάδες παρακολουθούν και συμμετέχουν ως κομπάρσοι σε αυτές τις μάχες. Υπάρχουν βέβαια και οι ουσιαστικοί κερδισμένοι , που προτιμούν να κινούν νήματα και να μην βρίσκονται στο προσκήνιο.Αυτοί δικαιολογημένα τρίβουν τα χέρια τους. Τα κορόϊδα δεν τελειώνουν ποτέ.

Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο. Καλή τύχη και στις ομάδες που την επομένη των εκλογών θα αρχίσουν την γνωστή γκρίνια. Έχει βέβαια και αυτή την γοητεία της .

1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΣΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΩΤΣΑΚΙ.Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ 2004 ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΗ ΤΑ 75 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)