Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Να τελειώνει με τους Λουτρακιώτες στα Λουτρά Πόζαρ εισηγούνται στον Δήμαρχο





 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ




Από τους 16 , Χ. Χουρσόγλου και Μαρτίνα Ζιάκα , έχουν γίνει ανεξάρτητοι. Δ. Βέσκος και Γιάννης Ρώσσης θα κληθούν να ψηφίσουν αυτόν ,που όταν ήταν μαζί στον ίδιο συνδυασμό το 2002-2006 τους αποκαλούσε "κλέφτες και γλύφτες".



Να τελειώνει άπαξ δια παντός με τους Λουτρακιώτες , εισηγούνται στον Δήμαρχο στενοί συνεργάτες του και να τους απομακρύνει μέχρι το τέλος του χρόνου , από κάθε νευραλγική θέση στα Λουτρά Πόζαρ. Είναι ευκαιρία η αρχή να γίνει τη Δευτέρα με την ψήφιση στο Δ.Σ. της Επιχείρησης συμβούλου που τους μισεί θανάσιμα . Η επιλογή του θα είναι παράλληλα και ένα μήνυμα για το ποιος είναι το απόλυτο  «αφεντικό» στην περιοχή. Οι διαβεβαιώσεις που παίρνει ο δήμαρχος μάλλον έχουν μεγάλη βάση. Θεωρούν βέβαιο , ότι οι κάτοικοι είναι τελείως αδιάφοροι με τα τεκταινόμενα και ότι στην  έκτακτη γενική συνέλευση της Δευτέρας δεν πρόκειται να παρευρεθεί ούτε ένας κάτοικος ούτε για δείγμα .
 Το επόμενο βήμα μετά την τακτική συνέλευση  του Ιουνίου θα είναι η μεθόδευση για την τροποποίηση του καταστατικού της Επιχείρησης με το διοικητικό  έλεγχό της   όχι πλέον από κατοίκους του χωριού. Για τις όποιες τροποποιήσεις θα χρειαστεί η συναίνεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Με το επιχειρούμενο σχέδιο , εξασφαλίζεται σχεδόν απόλυτα  η δρομολόγηση των υπόλοιπων αλλαγών

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΝΟ! ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΕςΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα άπλητος παρά σαλιάρης απ το πολύ γλύψιμο

      Διαγραφή

(3)