Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Θέλουν να «φορτώσουν» στην Δήμαρχο Σκύδρας το «πουλέν» τους




ΔΙΕΞΟΔΟ στο επικοινωνιακό αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί αναζητούν στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας. Μετά την ταπεινωτική  υποχώρηση του Δημάρχου και την  πλήρη υποταγή του σε Δημοσιογράφο από την Έδεσσα, αναζητούνται αναδιπλώσεις
.
Μπορεί οι πρωτεργάτες της προσέγγισης του Δημάρχου με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο να έπεσαν από τα σύννεφα με την ευκολία που αυτή έγινε και τώρα να λούζουν τον λειτουργό του τύπου  άνανδρα με χυδαίες εκφράσεις, ωστόσο  τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Η νέος συνεργάτης φέρεται να απαιτεί πλήρη ελευθερία κινήσεων και επιβολής απόψεων άνευ όρων . Δεν θέλει δε στα πόδια του  το αγαπημένο τους παιδί , που τον είχαν  για κάθε δουλειά και κυρίως για φωτογραφίσεις.
Το σκεπτικό που επικρατεί είναι να τον «φορτώσουν» στην Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. Φέρεται μάλιστα το σχέδιο να έχει ξεκινήσει. Το ζητούμενο είναι ότι πέρα από τα ουσιαστικά προσόντα που δεν έχει, δεν έχει και τα τυπικά.  Οι συνέπειες για την Δήμαρχο θα  είναι απρόβλεπτες , αν το πάρουν χαμπάρι οι επαγγελματικές οργανώσεις του Τύπου, ιδίως και με την κρίση που μαστίζει τον κλάδο.
Μια ακόμα πληροφορία που διέρρευσε από το κοντινό περιβάλλον  του Δημάρχου, είναι να βρεθεί «φόρμουλα» να επωμιστεί ένα μέρος από το κόστος η Δήμαρχος Σκύδρας , για να μην υπάρχει κατακραυγή στην Αλωπία. Πληροφορία όμως που μπορεί να έχει καμία βάση , ούτε και λογική.
Όπως βέβαια δεν έχει καμία λογική  η φερόμενη επιχείρηση να τον «φορτώσουν» στον Δήμο Σκύδρας

1 σχόλιο:

(3)