Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Παύλου Κελεσίδη με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για τις αποζημιώσεις από τα χαλάζια.

Σε πολιτική ομηρία οι αγρότες των χαλαζόπληκτων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές για την πληρωμή των αποζημιώσεων από το χαλάζι της περιόδου
Ιουνίου 2013. Ένας χρόνος μετά και ενώ οι παραγωγοί έχουν χρεωθεί με επιπλέον χρήματα για την νέα καλλιεργητική περίοδο, οι πολιτικοί αγύρτες ακόμα και παραμονές του Πάσχα τους κοροϊδεύουν όσο αφορά για την κατάθεση των αποζημιώσεων. Ο στόχος τους  είναι απλός: Θέλουν να εξαντλήσουν τον αγροτικό κόσμο, ώστε να φτάσουν όσο πιο κοντά στις εκλογές, προκειμένου να φανούν ως «σωτήρες» που με τις ενέργειες τοπικών και πολιτικών παραγόντων αυτής της άθλιας συγκυβέρνησης κατόρθωσαν να «μεριμνήσουν» για το αυτονόητο. Οι αγρότες ανησυχούν γι’ αυτήν την τακτική και άρχισαν πλέον να σκέφτονται έντονα όχι το ΠΟΤΕ θα πληρωθούν αλλά το ΠΟΣΟ θα πληρωθούν. Οι αγρότες – κτηνοτρόφοι δεν ξεχνούν, πλησιάζει η ώρα που θα δείξουν σε όλους αυτούς την πόρτα της εξόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)