Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Άρχισε την προετοιμασία ο Απόλλων Κρ. Βρύσης






Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα για την νέα χρονιά στο Δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης. Υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανώτα και του βοηθού του, Στέλιου Καλαιτζή.

 Έδωσαν το παρών τους νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές, εκτός ορισμένων που απουσίαζαν δικαιολογημένα.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, ενώ τα φιλικά προγραμματίζονται μετά την 1η Αυγούστου. Πριν την προπόνηση των μεγάλων έγινε οικογενειακό διπλό, όπου δοκιμάστηκαν πάνω από 18 ποδοσφαιριστές νεαρής κυρίως ηλικία, από 16 έως 20 ετών, στα πλαίσια της εύρεσης και νέων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την Κ 17 ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Απόλλων.
Απέκτησε  Λαμπριανίδη και Γκελοσάνι, ανανέωσε ο Μισαηλίδης
Δύο ποδοσφαιριστές από την γειτονική ομάδα της Ειρηνούπολης θ΄ αγωνίζονται φέτος με τα χρώματα του «πρίγκιπα του κάμπου». Πρόκειται για τον 29 μέσο Σωκράτη Λαμπριανίδη, με συμμετοχές παλαιότερα σε εθνικά πρωταθλήματα με τη Δόξα Δράμας, τον Αετού Σκύδρας, στο Μακροχώρι, στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, στα Λευκάδια, κ.α
Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα και αγωνιζόταν της περασμένη χρονιά στην ομάδα της Ειρηνούπολης είναι ο 18 χρονος μέσος Μανώλης Γκελοσάνι, ο οποίος  είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Απόλλωνα από τους αγώνες μπαράζ, ενώ πρόπερσι είχε αγωνιστεί στα Λευκάδια.
Η ομάδα ανανέωσε την συνεργασία της με τον

1 σχόλιο:

  1. πήρε 1 αλβανό απο ειρηνούπολη, εναν άλλον απο ειρηνουπολή, 2 απο βεροια και 3 απο λευκάδια.Κράτησε έναν απο αλεξάνδρεια, οπότε θα παίζουν σίγουρα 3 παιδιά απ το νομό μας στην ομάδα της πέλλας.Γεια σου ρε θεοδωρίδη με την κοκινοσκουφίτσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)