Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας






Με αφορμή τις ανυπόστατες φήμες που διαδόθηκαν για κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Άρνισσας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.

Στη σύσκεψη εκτός του Δημάρχου Έδεσσας συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Έδεσσας Ηλίας Τσιαμήτρος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κωστίδης και Χρήστος Βερικούκης, ο Διευθυντής και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άρνισσας, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και πολίτες.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Διοικητής τόνισαν ότι το Κέντρο Υγείας Άρνισσας δεν θα κλείσει και οι φήμες δεν έχουν καμία βάση. Μάλιστα αναφέρθηκε το γεγονός ότι τα τρία τελευταία χρόνια, κατά τα οποία άλλες μονάδες υγείας έχουν υποβαθμιστεί, το Κέντρο Υγείας Άρνισσας δεν έχει υποστεί μείωση του προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, αλλά το υφιστάμενο προσωπικό παρέχει τις υπηρεσίες του και στο Νοσοκομείο Έδεσσας που αντιμετωπίζει και αυτό ελλείψεις προσωπικού.
Σε ότι αφορά στα αιτήματα για βελτίωση των υποδομών και υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας, όπως και την ενίσχυση του προσωπικού με κάλυψη των κενών θέσεων, έγινε αναφορά στη σημερινή οικονομική συγκυρία και την τεράστια δυσκολία άμεσης ανταπόκρισης στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Διοικητής δεσμεύτηκε να εξαντλήσει τα περιθώρια για ενίσχυση των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας με παροχή υπηρεσιών από ιατρούς του Νοσοκομείου σε τακτά χρονικά διαστήματα.


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)