Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τελεσίγραφο προς τον Πασόη Ή αλλάζεις ή αλλάζουμε εμείς…




Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
Στα όρια τους έχουν φτάσει όσοι ;έχουν απομείνει από τους συμβούλους του Δημάρχου ΑλμωπίαςΔ. Πασόη οι οποίοι πλέον  καταβάλλουν ύστατες προσπάθειες να περισώσουν , ό,τι  περισώζεται  και αν περισώζεται .
Σύμφωνα με  πολύ έγκυρες πηγές , του ζήτησαν να σταματήσει το ανόητο παιχνίδι των δηλώσεων στήριξης από εν ενεργεία συμβούλους γιατί τους έχει γελοιοποιήσει. Ζήτησαν να αλλάξει τακτική σε όλα και να ξεκαθαρίσει τελεσίδικα αν θα είναι ή όχι υποψήφιος με συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιάσει και νέους συμβούλους που υποστηρίζει ότι έχει . Διαφορετικά ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του στην περιφέρεια ή σε άλλους συνδυασμούς.
Το δύσκολο για τον Δήμαρχο , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι ο ανυποχώρητος εγωϊσμός του και η υστεροφημία του. Φοβάται μήπως σύμβουλοί του πολιτευτούν με άλλον συνδυασμό και αφού εκλεγούν δείξουν εκεί τις αρετές τους ,αφού μαζί του δεν μπορούν να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία. ΄Αλλωστε ο καθένας του γνωρίζει πόσο τους εκτιμά ,αφού σε κατ ιδίαν συναντήσεις λέει την άποψή τους για τους άλλους , τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ τους θεωρεί άχρηστους.
Αν δεν κατεβεί στις εκλογές θα είναι ο πρώτος εν ενεργεία Δήμαρχος στην ιστορία των τελευταίων χρόνων  που θα το κάνει. Επειδή όμως είναι και ρεαλιστής ,καταλαβαίνει ότι το κλίμα είναι κάκιστο και μη ανσρτέψιμο. Σκέφτεται παράλληλα και τα έξοδα που θα κάνει  χωρίς καμιά προοπτική. 

Αν σε δέκα μέρες δεν αλλάξει κάτι , τότε οι μόνοι που θα του μείνουν είναι οι:
Τάσος Θεοδωρίδης,
 Γιώργος Ταγκαλίδης
 Σταύρος Καραμαριάς (Μέχρι νεωτέρας)
 Κατερίνα Μπαγκή( Με ερωτηματικό)
 Και Χρήστος Σπρίτος
Η άποψη που ακούστηκε από συνεργάτη του ότι δεν θα υπάρχει αντίπαλος στις εκλογές εξόργισε τους λογικά σκεπτόμενους , επειδή διαπίστωσαν ότι και ο Δήμαρχος επαναπαύεται σε ένα τέτοιο σενάριο.






3 σχόλια:

  1. Φοβάται μήπως σύμβουλοί του πολιτευτούν με άλλον συνδυασμό και αφού εκλεγούν δείξουν εκεί τις αρετές τους ,αφού μαζί του δεν μπορούν να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία.
    ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ.. ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)