Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ακόμα να διαψεύσει ο Χρήστος Σπρίτος όσα γράψαμε





ΑΤΟΛΜΟΣ ο Χρήστος Σπρίτος δεν διαψεύδει ούτε μια αράδα για όσα γράψαμε για την υποτιθέμενη στήριξη  του προς τον δήμαρχο Αλμωπίας .Απλά απάντησε μέσα από άλλο μπλοκ με μασημένα λόγια. όχι όμως επί της ουσίας.
Παρά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν , προτίμησε την σιγή  ασυρμάτου, διότι περιμένει και αυτός εξελίξεις σύντομα , καθώς δεν αποκλείεται να διεκδικήσει καο ίδιος την αρχηγία του συνδυασμού  μετά τις πολύ σύντομα  κυοφορούμενες αλλαγές  και την επερχόμενη αποχώρηση του δημάρχου από αυτήν. Να θυμίσουμε ότι το δημοσίευμα μας ανέφερε:



Οργισμένη απάντηση Χρ. Σπρίτου: «Ποτέ δεν δήλωσα ότι στηρίζω Πασόη»



Απόλυτα κατηγορηματικός ο Χρήστος Σπρίτος αποσαφηνίζει ότι ουδέποτε έκανε δήλωση ότι στηρίζει τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη και ότι θα είναι εκ νέου μαζί του υποψήφιος.
Σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα , ξεκαθάρισε ότι  το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες και όχι δική του δήλωση. Σέβεται , όπως είπε τον Τύπο , που μπορεί να αντλεί και να δημοσιεύει καλοπροαίρετα πληροφορίες , όμως στην δική του περίπτωση δεν υπάρχει καμία δήλωση από την οποία να προκύπτει υποστήριξη ή δήλωση υποψηφιότητας με τον Δημήτρη Πασόη. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ατόπημα και ανοησία αφού είναι ήδη εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Ο ίδιος δεν ακολουθεί την πεπατημένη  άλλων που δίνουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε ...εξωγήινους και κολυμπούν σε ωκεανούς ανοησίας.  Άλλωστε , όπως δήλωσε  μόνο μία περίπτωση κοινής γραμμής υπάρχει. Και αυτή είναι η συμπόρευση με τον Τάσο Τσαβδάρη . Όπου θα είναι υποψήφιος ο Τάσος Τσαβδάρης θα είναι και αυτός. Τελεία και παύλα ,όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

(3)