Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση για ενημερωτικές επισκέψεις στο Δήμο Σκύδρας.
Ανοιχτή πρόσκληση προς τα σχολεία και ομάδες πολιτών να επισκεφτούν το Δημαρχείο, από την Πέμπτη 23/10 έως την Τετάρτη 29/10/2014, απευθύνει με την παρούσα ο Δήμος Σκύδρας.

Σκοπός των επισκέψεων θα είναι η ξενάγηση στις αίθουσες του δημαρχιακού κτιρίου, η ενημέρωση για τις αρμοδιότητες και τη λειτουργία του Δήμου, κι επιπλέον η κατάθεση προτάσεων και η συζήτηση με αιρετούς και στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών.
Πρόγραμμα  ενημερωτικών συναντήσεων εφάρμοζε κι εφαρμόζει ο Δήμος της Σκύδρας όλο το χρόνο. Απλά το προτεινόμενο χρονικό διάστημα αποκτά ιδιάζουσα σημασία, διότι ταυτίζεται με τη συμμετοχή του Δήμου μας στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας 2014 – Εuropean Local Democracy Week » που οργανώνει το Συμβούλιο της Ευρώπης κι έχει ως κεντρικό σύνθημα «Συμμετοχική Δημοκρατία: μοιραζόμαστε, προτείνουμε, αποφασίζουμε – Participatory  Democracy:sharing,proposing,deciding».
Μοναδική προϋπόθεση για την επίσκεψη είναι η προσυνεννόηση με το αρμόδιο στέλεχος του Δήμου Σκύδρας Δημήτρη Αλεξανδρίδη στο τηλ/νο: 2381351802. 
Η αμφίδρομη και ισότιμη σχέση αιρετών – πολιτών είναι βασική συνιστώσα της Δημοκρατίας μας.                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21