Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Νέες ειδικότητες στο Ι.Ε.Κ. Έδεσσας



 εναρμονισμένες με τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας. Τελειώνουν οι εγγραφές…


Στην προσπάθειά του να εξειδικεύσει το εργατικό δυναμικό της περιοχής ώστε να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας, το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Έδεσσας (Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας) πρόκειται να λειτουργήσει κατά το εαρινό εξάμηνο 2015Α τις ειδικότητες «Τεχνικός Γαλακτοκομίας-Τυροκόμος» και «Στέλεχος εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics)».
            Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του την ύπαρξη σημαντικού αριθμού κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή μας και τις σημαντικές ποσότητες γάλακτος που παράγουν καθημερινά, η απόκτηση δεξιοτήτων στον τομέα της τυροκομίας φαντάζει ως αναγκαιότητα. Σε συνδυασμό με την παράδοση της κτηνοτροφίας στο νομό μας, η φοίτηση στην ειδικότητα «Τεχνικός Γαλακτοκομίας-Τυροκόμος» στο Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας αποτελεί σημαντικό εφόδιο για επαγγελματική αποκατάσταση των ανθρώπων του τόπου μας.
            Στην προσδοκώμενη άνθηση των εμπορικών δραστηριοτήτων στην περιοχή μπορεί να προσβλέψουν όσοι επιλέξουν τη φοίτηση στην ειδικότητα «Στέλεχος εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics)». Οι καταρτιζόμενοι στην ειδικότητα αυτή θα αποκτήσουν ικανότητες στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στον τομέα των μεταφορών, του εφοδιασμού, της αποθήκευσης και συσκευασίας προϊόντων.
            Οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων τελειώνουν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και γίνονται στη Γραμματεία του Ι.Ε.Κ. Έδεσσας (Μελίνας Μερκούρη 20) μεταξύ 13:30 και 18:00. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (Α.Δ.Τ.), απολυτηρίου Γενικού Λυκείου ή ΕΠΑΛ και αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)  
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)