Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πετούσε η ομάδα Νέων (Κ17) του Αλμωπού



Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα Νέων (Κ17) του Αλμωπού συνέτριψε τον πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας Παύλο Μελά Σταυρούπολης, μέσα στο γήπεδό του, με σκορ 0-4.


Ο Αλμωπός ήταν καταιγιστικός σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όλες του οι γραμμές λειτούργησαν άψογα, ασκώντας ένα ανελέητο πρέσιγκ στην αντίπαλη ομάδα, στην οποία, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δεν της δόθηκε η ευκαιρία να ελπίσει για κάτι καλύτερο.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Φαφούτη, που πέτυχε με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ακολούθησαν, στο δεύτερο ημίχρονο, δύο γκολ του Φανιάδη, το πρώτο με κεφαλιά και το δεύτερο με άψογο πλασέ στη μικρή περιοχή του Μελά. Η επιτυχία του Αλμωπού ολοκληρώθηκε 10 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Σαπουντζή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε έξυπνα την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Λαμπρίδη.

Κανένας από τους νέους του Αλμωπού δεν υστέρησε και πέτυχαν μια καθαρή και πανάξια νίκη. Απέδειξαν ότι αποτελούν το φωτεινό μέλλον της ομάδας και αξίζουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε η διοίκηση, η οποία, υιοθετώντας την πρόταση του προπονητή της Λεωνίδα Μπίλη, αποφάσισε τη συμμετοχή τους σ’ ένα τόσο δύσκολο και υψηλού αγωνιστικού επιπέδου πρωτάθλημα.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν: Καρατζίδης(Μιχαηλίδης), Κιουλτζόπουλος, Λαμπρίδης (Χρυσίδης), Αμπάρης, Δεμίρης, Φαφούτης(Σαπουντζής), Μήντσης(Παρασκευάς), Κώστας, Φανιάδης(Μήτρου), Πασσαλίδης, Κασσάς(Κιλικλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)