Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Παπουτσωμένος Γάτος » από το Εδεσσαϊκό Θέατρο






Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις  του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το παιδικό έργο « ο Παπουτσωμένος Γάτος » του Σαρλ Περω ( Charles Perrault ).

    Οι ημέρες των πρωϊνών παραστάσεων έκλεψαν τις καρδιές των σχεδόν 2000 μικρών του φίλων που παρακολούθησαν τις παραστάσεις για τα σχολεία της περιοχής μας αφού η πρωτοβουλία του Ε.Θ. αγκαλιάστηκε και υποστηρίχτηκε από τους εκπαιδευτικούς της Έδεσσας της Αριδαίας  και της Σκύδρας.
Η μαζική συμμετοχή και η στήριξη από την εκπαιδευτική κοινότητα καταδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Ε.Θ. με ποιοτικά έργα αλλά και πολύ μεράκι από του ερασιτέχνες ηθοποιούς τους τεχνικούς και τη Διοίκηση.
    Ρόλος του Ε.Θ. είναι να παρακινήσει τα παιδιά ώστε να μάθουν να αγαπούν το θέατρο και κάθε άλλη μορφή τέχνης.
Το Σάββατο 21 Μαρτίου και την Κυριακή 22 Μαρτίου θα δοθούν απογευματινές παραστάσεις στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου για τους φίλους του Θεάτρου με γενική είσοδο 5 €.
    Το Εδεσσαϊκό Θέατρο προχωρά σε μια ακόμη  εκδήλωση σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας.
    Θα παρουσιαστεί Θεατρικό αναλόγιο – αφιέρωμα στον Θεατρικό συγγραφέα, Σκηνοθέτη, Ποιητή   Μπέρτολτ Μπρεχτ.
    Το διήμερο αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου στο εντευκτήριο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και την Κυριακή 29 Μαρτίου στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)