Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΦΑΣ Νάουσα – Απόλλων Κρύας Βρύσης (1-3)



 




Πολλές δοκιμές έκαναν οι δύο προπονητές στο φιλικό παιχνίδι Νάουσα-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-3,που έγινε  στο ΔΑΚ Νάουσας, παρουσία 50 περίπου φιλάθλων.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, που φέτος αγωνίζεται  στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική, επικράτησε του ΦΑΣ Νάουσα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας. Οι δύο προπονητές Δημήτρης Χαλκιάς και Νίκος Παπανώτας (που συνεργάστηκαν στον πάγκο των Λευκαδίων την περίοδο 2013-2014) επέλεξαν να ξεκινήσουν την αναμέτρηση με εκ διαμέτρου αντίθετες επιλογές, με τον νεαρό Νάουσας, να χρησιμοποιεί τους λεγόμενους βασικούς και τον μεν Ημαθιώτη τεχνικό του Απόλλων να αφήνει στον πάγκο αρκετούς από αυτούς που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό.

Στο πρώτο μέρος ήταν σαφής η κυριαρχία των γηπεδούχων, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας τρεις τουλάχιστον καλές στιγμές στα καρέ του Σκαπέρδα. Στο διάστημα αυτό, η μεσαία γραμμή του ΦΑΣ δούλεψε σχεδόν στο άριστα, καθώς οι Δήμος Συμπεθέρης (δεξιά), Γιάννης Μουρίκι, Τρύφων Νίκου (επιτελικοί) και Γιώργος Πατατούκας (εξαιρετικός από αριστερά με τις επελάσεις του), δημιούργησαν πολλές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο πρώτος μάλιστα κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Νίκος Σαρηγιαννίδης (39′)
 
Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας (Πανελευσινιακός 0-2, ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-0, Πανσερραϊκός 0-1, ΦΑΣ Νάουσα 3-1). Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπανώτα πέτυχαν οι Ημαθιώτες Σωκράτης Λαμπριανίδης και Δημήτρης Ασλαμπάλογλου (ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ Κουλούρας φαίνεται πως θα αποτελέσει το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων στη Γ Εθνική) ενώ το 1-3 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Χατζηστεφάνου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Γιάντση.



Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Βλαχοδήμος Ζ., Συμπεθέρης, Ηλιάδης, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Πατατούκας, Βούλγαρης, Νίκου. Αγωνίστηκαν και οι Παντζαρτζίδης, Τασιώνας, Μπιγκάνος, Δίντσης, Ιτσκάρας, Λιακόπουλος, Κερμανίδης, Στογιάννης, Φύτος, Ζάχος.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Σιδέρης, Παπαδόπουλος Σ., Ρέις, Τάσος, Κίτσας, Νήρλας, Σιδηρόπουλος, Ίβιτς, Μάντζιος, Λυσίτσας. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Δαμιανίδης, Βοτάρης, Μισαηλίδης Π., Πετρίδης, Ασλαμπάλογλου, Λαμπριανίδης, Μπρέγκου, Χατζηστεφάνου, Καρυπίδη

Με πληροφορίες και φώτο  Imathia Sportw News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)