Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Η Ακαδημία μπάσκετ «Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011» πραγματοποίησε την ετήσια   γιορτή της με την οποία έκλεισε το 3ο έτος λειτουργίας της. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/6 στο ΔΑΚ Έδεσσας με μεγάλη επιτυχία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά την Ακαδημίας, γονείς, αλλά φίλοι του συλλόγου και του αθλήματος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αγώνες μεταξύ των παιδιών της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 πόντων, καθώς και τεχνικές δοκιμασίες ( τρίπλα, πάσα κ.τ.λ.).
Η εκδήλωσε έκλεισε με την απονομή σε όλα τα παιδιά αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής, καθώς και άλλων δώρων ( μπάλες, καπέλα, κ.α.) για τους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών. Τις απονομές έκαναν οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.
Τέλος ένας μεγάλος έπαινος αξίζει στους προπονητές του συλλόγου, , Σταυρόπουλο Γιώργο, Μπιτέρνα Γιάννη, Γάτσο Γιώργο, Βάτση Παναγιώτη, Αργυρό Άκη, Τσολάκη Γιώργο, Μακρίδη Τηλέμαχο, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, έδωσαν κατάθεση ψυχής ώστε να παρουσιαστεί αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς αμοιβή.
Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου, καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, διάθεση και οργάνωση ώστε να κάνουμε πράξη το βασικό σύνθημα του συλλόγου μας «ελάτε να παίξουμε ελάτε να ευχαριστηθούμε»    













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)