Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Προσπαθεί να φιμώσει τον τοπικό τύπο ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γεώργιος Σαββίδης




ΜΥΝΗΕΙ ΤΑ ΜΜΕ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αλμωπίας , πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γεώργιος Σαββίδης, κλήθηκε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές να καταθέσει στα πλαίσια μήνυσης που είχε υποβάλλει τον Φεβρουάριο του 2016 κατά της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.
Τότε είχε αναδημοσιεύσει δημοσίευμα του Παράσχου Τσάνταλη  από την εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας  .
Ο τότε Αντιδήμαρχος , είχε μηνύσει μόνο την εφημερίδα και όχι τον συντάκτη του κειμένου Παράσχο Τσάνταλη . Δίνοντας την εντύπωση ότι επιχειρεί να τρομοκρατήσει τον Τύπο για να σταματήσει να δημοσιεύει  για την δράση του ως δημόσιο πρόσωπο στο παρελθόν και το παρόν. 


Είχε ζητήσει μάλιστα από την διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος την ταυτοποίηση ανώνυμων σχολίων  προκειμένου να προβεί  σε μηνύσεις όσων τα έγραψαν .
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές η  google αρνήθηκε να δώσει στοιχεία αφού στην έδρα της τα σχόλια δεν αποτελούν αδίκημα και δεν διώκονται.
Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια . 





























1 σχόλιο:

  1. εκτιθεται επιπλεον, τιποτα αλλο. κ οταν θα παει σπιτι του το 2019 θα λεει καλα που ξεμπλεξα, ομως θα τον τρεχει η ουρα που αυτος ο ιδιος την μακρυνε για τα επομενα 1ο χρονια και χωρις κανενα αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)