Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Καταθέτει την μήνυση κατά του Δημάρχου Αλμωπίας ο Δημήτρης Βέσκος






Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η κατάθεση της μήνυσης του δημοτικού συμβούλου Αλμωπίας  Δημήτρη Βέσκου  ,κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου , με τον συνδυασμό του Δημάρχου.

Όπως είναι γνωστό τελείως αναίτια και ξαφνικά ο Δήμαρχος σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ,είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του πρώην συνεργάτη του , κάνοντας λόγω για ατασθαλίες και παρατυπίες  και συγκεκριμένα:.

- Ρεσιτάλ προφορικών αναθέσεων έως το ποσό 500.000 προς συγκεκριμένο εργολάβο με τον οποίο είχε πολύ καλές φιλίες και εκείνα τα χρέη καλείται σήμερα ο Δήμος να τα πληρώσει.

- Με λίγα χρήματα ήθελα να κάνω πολλά. Όταν ρώτησα τον κ. Βέσκο πόσα χρήματα θα χρειαστούμε για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τις λιμνοδεξαμενές των Προμάχων μου είπε 20.000 ευρώ. Όταν πήγε η υπηρεσία έκανε τη μελέτη και έκανε 6.000 ευρώ. Άρα περίσσεψαν 14.000 ευρώ.

- Ξέρει πολύ καλά ο κ. Βέσκος ότι στη μελέτη των Λουτρών για το υδροηλεκτρικό έγινε μεγάλος καυγάς ενώπιων άλλων γιατί ήθελε τη μελέτη να την πληρώσω 140.000 ευρώ. Και γι’ αυτό φύγατε κ. Βέσκο. Εγώ ότι λέω το αποδεικνύω, να με πάτε στα δικαστήρια για να αποδείξω στη δικαιοσύνη το επίπεδο των ανθρώπων. Μπορεί να χαρακτηριστώ τσιγκούνης, όμως δεν θα σπαταλήσω ούτε ένα ευρώ του δημοσίου. Τις απαντήσεις και στη δικαιοσύνη όποιος θέλει.

Ο Δήμαρχος κατέληξε δηλώνοντας ότι: «Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις. Όποιος αντέξει στην τιμιότητα και την σωστή διαχείριση. Εγώ δεν οφείλω σε κανέναν. Οφείλω μόνο στους πολίτες οι οποίοι με τίμησαν».
Ο Δημήτρης Βέσκος , αντέδρασε αμέσως και χαρακτήρισε τον Δήμαρχο λασπολόγο και συκοφάντη. Του ζήτησε  να προσκομίσει οποιαδήποτε απόδειξη έχει  για όσα τον κατηγορεί  στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος ως απόδειξη των όσων ισχυρίστηκε του απάντησε
« Αν λέω ψέμματα να μου κάνεις μήνυση»...............

5 σχόλια:

  1. Του χρειάζεται μια μήνυση μπας και κατέβει απο το καλάμι που έχει καβαλήσει εδώ και 3χρονια. Θα μένει στην τοπική ιστορία ο κύριος τάξη και ηθική που αυτό προβάλεται με πληρωμένους δημοσιογράφους του κολ@υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχος, μια ζωη κόμπλεξ και φιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ.....ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τη γνώμη μου να κάτσουν ήσυχοι και να κοιτάξουν το καλό του δήμου. Χωριανοί φίλοι πατριώτες είναι, θα γίνουν ρεζίλη. Εξ άλλου με όσα δημοσιεύθηκαν ήδη έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα. Αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)