Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Δ. Μπίνος: «Απροετοίμαστη και αδύναμη η Δημοτική Αρχή να χειριστεί τα ζητήματα της άρδευσης» Δήλωση Δημήτρη Μπίνου





- ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ 2019 (100.000 ΕΥΡΩ)
- ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020
- ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ

  Τον κώδωνα του κινδύνου για την αρδευτική περίοδο , κρούει ξανά ο πρώην Δήμαρχος  και νυν δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπίνος. Καλεί  δε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν γρήγορα τις διαδικασίες  προτού να είναι πολύ αργά




Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Το ζήτημα της άρδευσης είναι σημαντικό σε έναν αγροτικό Δήμο σαν τον δικό μας, όπου η βασική και ίσως η μοναδική πηγή εσόδων προέρχεται από τον αγροτικό τομέα.

Από νωρίς και στην Οικονομική Επιτροπή αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχα επισημάνει τον κίνδυνο να χάσουμε τη δημοπρασία, που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2019 κατά τη δική μας θητεία και να μη γίνει η συντήρηση των γεωτρήσεων που χάλασαν το προηγούμενο Καλοκαίρι.

Η ενασχόληση της Δημοτικής Αρχάς με επουσιώδη ζητήματα, όπως τα Ιδιωτικά Συμφωνητικά και η αδυναμία της να οργανώσει από νωρίς τον τομέα της άρδευσης, οδηγούν στα σημερινά αποτελέσματα, κάτι που επισημάνθηκε από όλους τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης και οδήγησε στην ακύρωση της αρχικής εισήγησης για τους υδρονομείς και την άρδευση.

Η ουσιαστική αδυναμία να οργανώσει σωστά την άρδευση, φάνηκε πρώτα στην έλλειψη ετοιμότητας στις διαδικασίες για την επιλογή εργολάβου,που θα συντηρήσει τις αρδευτικές γεωτρήσεις του 2020 και του 2019, γνωρίζοντας τη δυσκαμψία των διαδικασιών των δημοπρασιών και δεύτερον στην αναγκαστική μείωση του αριθμού των υδρονομέων και τη διαφοροποίηση στη διάρκεια της θητείας τους, πράγμα που θα στην επιλογή των προσώπων, δηλαδή ποιοι υδρονομείς θα κάνουν 4 και ποιοι 3 μήνες.
προκαλέσει ανισότητα και διακρίσεις

Είμαστε εδώ, για να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην επίσπευση των διαδικασιών και να μην πληγεί το εισόδημα των αγροτών μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

3 σχόλια:

  1. Καποιος να πει (με τροπο) του κυριου οτι ηρθε τριτος και καταϊδρωμενος. Δεν.... δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος να πει στο σημερινό τσίρκο (χωρίς κανένα τρόπο) ότι ούτε συνδυασμό δεν θα ξανακάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιος να σου πει (με καθε τροπο)οτι και το χτεσινο και το σημερινο τσιρκο τιμαει με καθε τροπο την παραταξη που τα ανεδειξε. Και μη ξεχναμε οτι πριν λιγο καιρο τα δυο τσιρκο συστεγαζονταν κατω απο την ιδια τεντα.
      Τι ψηφιζετε ρα ζωα!

      Διαγραφή

(3)