Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ: Δεν υπήρξε καμία ένταση με τους αγρότες



Την δική του άποψη εκθέτει για το θέμα που αναρτήσαμε τη Τετάρτη για τα παράπονα των αγροτών του μπλόκου της Αψάλου για τον διπλασιασμό αρδειυτικών τελών , ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας



Οι αγρότες έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται και δικαιολογημένα έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας το δίκιο τους. Τόσες μέρες έχουν κουραστεί με τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις. Είναι φυσικό μερικές φορές να υψώνονται κάπως και οι φωνές ,σε πολύ πολιτισμένα πλαίσια όμως. Από τη πρώτη μέρα συμμετέχω στις προσπάθειές τους γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι όλα τα προβλήματα. Μεταξύ μας υπάρχει μια ειλικρινής σχέση  συνεργασίας  πρώτα ως ιδιώτης  και στην συνέχεια με την ιδιότητά μου ως Αντιδήμαρχος. Για το συγκεκριμένο περιστατικό , ίσως υπάρχει μια υπερβολή ως προς την μεταφορά του. Κανένας δεν μας τα έψαλλε. Μετά την κατάθεση του υπομνήματος των αγροτών του μπλόκου της Αψάλου προς τον δήμαρχο για κατάργηση της αύξησης των τελών άρδευσης με φυσικό νερό από 4 σε 8 ευρώ, φυσικό ήταν να αποτελεί θέμα συζήτησης . Αρκετοί ζητούσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες. Διατυπώθηκαν και κάποια μικρά παράπονα ,με επίκληση την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είναι γνωστό ότι και τα οικονομικά του Δήμου έχουν συρρικνωθεί και οι λειτουργικές ανάγκες αυξημένες. Όπως είναι αυξημένες και στο θέμα της άρδευσης.
Είναι ασφαλώς ένα θέμα που προβληματίζει. Οι αγρότες κατανοούν τα πάντα. Όπως και μεις γνωρίζουμε τα προβλήματα γιατί τα ακούμε από πρώτο χέρι, από τους ίδιους. Τελειώνοντας ,ξανατονίζω , ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο γεγονός με την ένταση που περιγράφεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)