Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Έμμεση στήριξη Δ. Μπίνου προς τον Γ. Σαββίδη



"ΑΔΕΙΑΣΕ"  ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ


Έμμεση αλλά σαφή στήριξη προς τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σαββίδη που βάλλεται πανταχόθεν το τελευταίο χρονικό διάστημα ,έδωσε τη Τετάρτη ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος.
Μετέβη επιδεικτικά στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας μαζί με τον Γ. Σαββίδη που είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, με πρόφαση την επιθεώρηση και καταγραφή των προβλημάτων . Ένας χώρος που δεν απέχει ούτε 100 μέτρα.
Σκοπός ήταν να αναθαρρέψει ο Αντιδήμαρχος που φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα έστειλε μήνυμα προς τους μεγαλύτερους σε ηλικία δημοτικούς συμβούλους που συνομίλησαν με τον Παράσχο Τσάνταλη , για τα  τεκταινόμενα, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Μάλιστα το κυριότερο μήνυμα ήταν προς τον Σίμο Σωτηριάδη που εξέφρασε την άποψη , ότι αν ήταν ο ίδιος στη θέση του Γ. Σαββίδη, θα είχε παραιτηθεί , αν είχε δίκιο, για να  μπορεί να ασχοληθεί απρόσκοπτα να αποδείξει ότι όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας  τον αδικούν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το κλίμα στη παράταξη του Δημάρχου δεν είναι και το καλύτερο. Υπάρχει πλέον  έντονη η οσμή αντιδράσεων από πολλούς το τελευταίο χρονικό διάστημα για τις επιλογές του , που μόνο αναστάτωση φέρνουν . Ο αποκλεισμός , αλλά και η καχυποψία κατά των παλαιότερων σε ηλικία συμβούλων  θα μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου, όπως φέρεται να δήλωσε πολύ στενός του συνεργάτης , επειδή κτά την εκτίμησή του δεν έχουν και πολλά να προσφέρουν πια στον συνδυασμό . 

Για τον λόγο αυτό και σιγά σιγά, στήνεται ένας νέος μηχανισμός ο οποίος σε βάθος χρόνου θα αποφέρει εκλογικά οφέλη στις ερχόμενες δημοτικές αρχές. Ήδη έγινε μία ακόμα πρόσληψη προς τη κατεύθυνση αυτή..

9 σχόλια:

  1. στηριζω στηριζειs στηριζει στηριζομαστε στηριζεστε ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ,καλο μου ακουγεται.Ο αοριστοs και ο μελλονταs διαρκειαs πωs ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ειχα και σε εκτιμηση δημαρχε.....οξω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κορακας κορακου ματι βγαζει?ΟΟΟΟΟΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κοντος εχει λωλαθει. Και ο ψηλος τσεκουρευτει. Στα μυαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΜΑΝΔΗ το ακου κου μπιεις κι πλακε άκου κου ιεμπεις κι ορακε το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος στηριζει ποιον; Ο ψηλος η ο κοντος; Και τουμπαλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι εμμεση στηριξη. Μπιλαρδο τον παιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημαρχε προσεχε λενε οπνιγμενος βουλιαζει και αυτον που τον βοηθαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)