Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας για τον Αντιδήμαρχο Γ. Σαββίδη.




ΣΙΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ  (ΦΩΤΟ) : ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ


Κλίμα αναταραχής, αναβρασμού, προβληματισμού ,αλλά και σπασμωδικών κινήσεων επικρατεί στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας με αφορμή όσα είδαν το φως της Δημοσιότητας με επιστολή που δημοσίευσε στον τοπικό τύπο ΄ο Παράσχος Τσάνταλης σχετικά με καταγγελίες που όπως υποστηρίζει    έκανε  ο Αντιδήμαρχος Γ. Σαββίδης εναντίον του  πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου, Σ. Τουφεγγόπουλου και συναδέρφων του στον ΟΑΕΔ .
Δημοτικοί σύμβουλοι , προερχόμενοι από την Νέα Δημοκρατία φέρονται να πνέουν μένεα εναντίον του, ενώ δημόσιες διαφοροποιήσεις και αποστάσεις  φέρονται να παίρνουν πιο μετριοπαθείς σύμβουλοι.
Είναι χαρακτηριστική η συζήτηση που είχαν σε καφέ της πόλης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Σίμος Σωτηριάδης , ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ  Κώστας Ζαχαριάδης και ο πρώην Αντινομάρχης και Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Τάσιου , ένθερμος υποστηρικτής  και προεκλογικά στέλεχος της παράταξης του Δημήτρη Μπίνου.
Σύμφωνα με τον Παράσχο Τσάνταλη , ο Σίμος Σωτηριάδης εξέφρασε την άποψη στον Γ. Σαββίδη ,να παραιτηθεί και να προχωρήσει σε ένδικα μέσα προκειμένου να αντικρούσει όσα του αποδίδονται , αν φυσικά δεν αληθεύουν . Ρωτήσαμε το Σίμο Σωτηριάδη για το γεγονός. Απάντησε ότι επρόκειτο περί ιδιωτικής συζήτησης και ότι ο ίδιος εξέφρασε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδρούσε αν ήταν στην θέση του Σαββίδη. Ότι δηλαδή θα υπέβαλε την παραίτηση του και θα προχωρούσε  σε δικαστικές διαδικασίες  για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα και η υπόληψή του , σε περίπτωση που όλα όσα δημοσιεύτηκαν ήταν ψέματα.
Ο Κ. Ζαχαριάδης που ρωτήθηκε και αυτός δήλωσε ότι εξέφρασε την άποψη ότι τέτοιες αντιπαραθέσεις είναι ψυχοφθόρες .
Είναι σαφές ότι η λέξη παραίτηση έχει αρχίσει να ακούγεται ακόμα περισσότερο στην πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. . Συνεπώς όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν , όχι μόνο ήταν βάσιμες  και αληθινές ,αλλά ίσως πολύ μικρότερες για να αποτυπώσουν το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί.
Στο μεταξύ , άλλες πληροφορίες πολύ κοντά τον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο  αλλά και τον Δήμαρχο, φέρουν τον Γ. Σαββίδη να στρέφεται με μηνύσεις κατά των Μέσων που δημοσιεύουν ότι τον αφορά και κατά όλων των ανώνυμων ή επώνυμων σχολιαστών στα blog. Προς το παρόν φέρεται να μην είναι διατεθειμένος να στραφεί με μηνύσεις κατά του Παράσχου Τσάνταλη που δημοσίευσε ενυπόγραφα την επιστολή με τα αντίστοιχα ντοκουμέντα, διότι μάλλον γνωρίζει ότι ο Παράσχος Τσάνταλης επιθυμεί να γίνει κάτι τέτοιο , για να δημοσιοποιήσει και άλλα ντοκουμέντα.




2 σχόλια:

(3)