Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Καταγράφουν…τα προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας που βρίσκεται στα πόδια τους







Ένα βήμα κάτω από την μύτη του και ο Δήμος Αλμωπίας δεν έβλεπε τα προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας. Χρειάστηκε να τρίξει τα δόντια η διοίκηση του Φ.Ο.Α. για να συγκινηθούν οι υπεύθυνοι.
Έτσι τη Τετάρτη πήγαν στο κλειστό γυμναστήριο , ο Δήμαρχος , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και το μέλος της Διοίκησης του Φ.Ο.Α.  Γιώργος Αποστολίδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν στους αθλητικούς χώρους, σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος το προηγούμενο διάστημα με την Διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας.
Βασικό ζήτημα είναι η υγρασία η οποία δημιουργεί μία άσχημη εικόνα στο κτίριο καθώς επίσης και κάποιες μικροεπισκευές. Επιπλέον, βαρύτητα θα δοθεί στον καλλωπισμό του κτιρίου το οποίο χρειάζεται να βαφτεί εξωτερικά για να κοσμεί την είσοδο της πόλης μας. Παράλληλα, θα χρειαστούν και κάποιες άλλες μικρές παρεμβάσεις που θα αφορούν στην λειτουργικότητά του.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθούν όλες αυτές οι παρεμβάσεις, ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους που στεγάζονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και τους κάλεσε να ενδιαφέρονται για την ευπρεπή εικόνα του κτιρίου.

5 σχόλια:

  1. πρεπει να έχει ώρες κοινού όπως ισχύουν σε τα δημοτικά και εθνικά γυμναστήρια. Βέβαια το δημ.Γυμν.Αριδαίας αποτελεί πανελλήνια πρωτοτυπία. Ποτέ δεν στελεχώθηκε απο προσωπικό για καθαριότητα και συντηρήσεις, γιαυτό άλλωστε από ¨ναός¨ έχει μετατραπεί σε ερείπιο, αφού από όσα ξέρω μόνο οι διοικούντες των συλλόγων συνεχώς γινονται περιστασιακά καθαριστές και συντηρητές, ενώ πρακτικά απαιτείται καθημερινά (δις) καθαριότητα. Κρίμα στους αθλούμενους που είναι αναγκασμένοι να αθλούνται σε ένα βρώμικο και επικίνδυνο περιβάλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πληρωνης μεγάλε τι ώρες ψάχνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι έχουν συνδρομή στο κλειστό γυμναστήριο Δήμαρχε τί δημοτικό και κουραφεξαλα να πάνε έξω όπως όλοι ή αλοι δεν πληρώνουν ενοίκιο ούτε ρεύμα απεναντίας αυτά τα πληρώνουν όλοι ή δημότες μια χαρά με τα λαμογια ούτε χαρτί γυμναστή δεν έχουν ή περισσότεροι ότι δήλωσης είσαι για σου Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι απευθειας αναθεση μεσω των γνωστων κυκλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ,ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ, ΤΟΣΕΣ "ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ" ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ,ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)