Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αφαίρεση βαθμών από Γαρέφι και Ίδα








ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Π.Ε. 30/3-4-2014


Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ αποτελούμενη από τους κ.κ. Κωνσταντινίδης Ευάγγελος (Πρόεδρος), Τζουβάρας Βασίλειος και Τσέμπτσης Νικηφόρος μέλη, συνεδρίασε την 3-4-2014 και ώρα 19.30 στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΛΑΛΣ, προκειμένου να επιληφθεί των ΦΥΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της 2-4-2014, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013/14.
Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 7,8 και 10 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και ειδικότερα της παρ. 4 περ. ε΄ του άρθρου 7 ΠΚ αυτού, «Για την αυτοδίκαιη τιμωρία των ποδοσφαιριστών με ποινές αποκλεισμού και χρηματικές ποινές αρκεί η γνώση του αρχηγού της ομάδας που υπογράφει το Φ.Α. χωρίς να είναι αναγκαία η κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων του αρμοδίου οργάνου. Με την υπογραφή και μόνο του Φ.Α. από τον αρχηγό της ομάδος, υφίσταται αμάχητο τεκμήριο και γνώση χωρίς ανταπόδειξη της ποινής».
2. Γενικότερα τις διατάξεις των άρθρων του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.
3. Τα φύλλα αγώνων της 2-4-2014 που περιήλθαν στην Ένωση Πέλλας και τις διατυπωθείσες σε αυτά παρατηρήσεις του διαιτητή καθώς και το ποινολόγιο.

Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 14-4-2014.

-Κατακυρώνεται ο αγώνας της 2-4-2014 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014/15, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
-Τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αφού έλαβαν γνώση της παρατηρήσεις του Φ.Α. της 23-3-2014, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ, αποφασίζουν ομόφωνα την οριστική διακοπή του εν λόγω αγώνα σε βάρος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Γαρεφίου, για επεισόδια που προκάλεσαν κατά την διάρκεια του εν λόγω αγώνα οπαδοί του, σε βάρος του διαιτητή και των ποδοσφαιριστών του σωματείου ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ και είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του.
Επίσης τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποφασίζουν ομόφωνα τα παρακάτω:
Κατακυρώνεται ο αγώνας της 23-3-2014 μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει τρείς (-3) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014/15, επίσης επιβάλει στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ Γαρεφίου ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου και επιβάλουν χρηματικό πρόστιμο 50 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας, μέχρι την 4-5-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
-Τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αφού έλαβαν γνώση της παρατηρήσεις του Φ.Α. της 26-3-2014, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, αποφασίζουν ομόφωνα και επιβάλουν στο σωματείο ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, επίσης επιβάλουν χρηματικό πρόστιμο 200 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας, μέχρι την 4-5-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ, για δυσμενείς δημόσιες κρίσεις σε βάρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και των οργάνων της, που αναρτήθηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.


-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εκπρόσωπος του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. Καραγιάννης Κ., για όσα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΜΠΤΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. αποφασίζουμε και διατάσσουμε (σε καλκο δρόμο είστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτός ο Βασίλειος είναι εκείνος ο γίγαντας απο την Πέλλα;;; που κλαιγότανε κάποτε ότι η ΕΠΣ δεν έχει έδρα στο χωριό του και γιαυτό δεν μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα του στην Δ εθνική;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)