Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σκάνε βόμβες λίαν προσεχώς στην Αλμωπία





Απρόσμενες διαστάσεις και εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσουν σύντομα , βόμβες που αναμένεται να σκάσουν τις προσεχείς ημέρες σχετικά με ερωτήματα που τέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του σημερινού δημάρχου Αλμωπίας ,
δεν αποκλείεται να φέρουν τα πάνω κάτω , ιδίως σε ανταγωνιστικό συνδυασμό.Σύμφωνα με άλλες πηγές , στον συγκεκριμένο συνδυασμό επικρατεί αναβρασμός , ενώ ο επικεφαλής φέρεται να ζήτησε ενημέρωης , προφανώς γι να λάβει τα μέτρα του και να μην αποτελέσει στόχο για χτυπήματα κάτω από την μέση.

12 σχόλια:

  1. μπινο εχεις μαζι σου υποδικους προσεχε προσεχε προσεχε και απο ανατολικη και απο δυτικη αλμωπια, ενας φιλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο συνδυασμο του Πασοη ολα γινονται.Γιατι αυτοσκοπος ειναι η εξουσια -καρεκλα. Σε λιγο θα γυρισουν εκει που εφτυναν. Θα παρουν υπο τη σκεπη τους αυτους που κατηγορουσαν της συμπολιτευσης και της αντιπολιτευσης. Φτανει να εχουν οφισια -μηνιατικα. Και για μια πενταετια ακομα αν εκλεγουν την Αλμωπια στη μιζερια. Κριμα για το κοσμο της Αλμωπιας. Που εχει μπλεξει με αρρωστημενες ιδεες απο οπου και αν προερχονται. Ας μεινουμε εξω απο ολα αυτα. Μηπως και μπορεσουμε να σωσουμε κατι για αυτο το τοπο. Χρωματιστης.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΡΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ.. ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.. ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΞΩ.. ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.. ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ..ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.. ΕΚΘΕΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ..

      Διαγραφή
  2. Σηφακη δωσε τιμιο αγωνα και φυγε μακρια απο τα κολπα και τα σχεδια των συνδυασμων των κυριων Πασοη και Μπινο. Εχουν κατι να κρυψουν. Ματαχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι τιμιοι αγωνες του Γιαννη!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,εγκεφαλικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

      Διαγραφή
    2. Ναι...σωστά τίμιο αγώνα. Βάζοντας με το έτσι θέλω ως υποψηφίους όλους τους εργαζομένους του, θέλουν δε θέλουν. Αναρωτιούνται οι καυμένοι αν μπορούν να ξεγραφούν τώρα που τους"έγραψε".

      Διαγραφή
  3. Μηπως εννοεις οτι ολοι οι αστεγαστοι οι αποβαλλομενοι κλπ . Θα τους μαζεψει και θα τους συστεγασει ο κυριος Πασοης. Να το δουμε κι αυτο. Ζωα στο μαντρι ειμαστε χωρις αντιδραση. Καλα να ξαναπαθουμε... Χαρακτηρισμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριες και κυριοι του συνδυασμου αλλαΖουμε την Αλμωπια μεινετε μακρια απο τη μποχα και τη βρομια του παλαιοκομματικου και αρρωστου κατεστημενου που πανε καποιοι να αναβιωσουν. Δωστε ενα τιμιο και καθαρο αγωνα με καθαρα προσωπα στο πολιτικο στιβο. Με προγραμμα και οραμα για την Αλμωπια και αφηστε τους υπολοιπους πισω. Φτανει να το πιστεψετε. Μη πεσετε στις παγιδες και στα παιχνιδια τους. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για πες μας εσυ κυρα μαχη που εισαι μεσα στα κολπα, ποιος ναναι αυτος που παιζει τιμια παιχνιδια μηπως και γελασουμε λιγο!! γιατι το γελιο μας εχει λειψει πολυ τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ . ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ, ΤΟΥΦΕΚΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΟΥΚΟΓΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΘΡΕΦΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΛΗΓΟΥΡΙΑ ΕΚ ΧΡΥΣΗΣ........ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΗΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΕ ΑΣΤΕΓΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

      Διαγραφή
  7. εσεις ξερετε κανεναν να μην εγλυψε εκει που εφτυσε;ολοι τους τοκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)