Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

"Λουκετο" στα σχολεια...




Οι ανακοινωσεις Κεραμεως...
Κλειστά θα είναι πλέον όλα τα σχολεία, μιας και η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι μπαίνει «λουκέτο» στα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τους  παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Τα σχολεία θα κλείσουν από τη Δευτέρα 16/11.


Ανοιχτά θα παραμείνουν μόνο τα... ειδικά σχολεία, ενώ τα Γυμνάσια και τα Λύκεια έχουν κλείσει μετά από την ανακοίνωση ότι η χώρα μπαίνει σε lockdown.

«Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για δύο εβδομάδες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των δομών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία παραμένουν κλειστά, όπως και τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου. Ανοιχτές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

 

5 σχόλια:

  1. Να θυμίσουμε απλώς ότι ΜΟΛΙΣ στις 5.11.2020 σε κοινή συνέντευξή τους Μιζοτάκης και Τσιόδρας είχαν πει:
    -Μιζοτάκης:
    "...έχει γίνει αντιληπτό πως τα παιδιά μικρότερης ηλικίας είναι λιγότερο μεταδοτικά σε σχέση με εκείνης της μεγαλύτερης, ενώ πρόσθεσε ότι είναι πιο εύκολο για τα παιδιά των Γυμνασίων και των Λυκείων να ανταποκριθούν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης."
    -Τσιόδρας:
    "...η συμβολή των παιδιών στη διασπορά αυξάνεται μετά την ηλικία των 10-12 ετών, δηλαδή μετά το δημοτικό. Πανευρωπαϊκά έχει διαπιστωθεί πως τα ανοιχτά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν θέτουν εμπόδια στον στόχο να μπει φρένο στην εξάπλωση της Covid-19."
    Το τσίρκο συνεχίζει τις παραστάσεις του.
    Κάθε παράσταση και μια έκπληξη!
    Ειδικότητά μας οι κωλοτούμπες αλά Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το γνωρίζετε ότι κλείνουν τα δημοτικά για να περιοριστεί η μετακίνηση των γονιών. Προς τι το σχόλιο σας; Έχουμε τόσα άλλα να καταλογισουμε στην κυβέρνηση όμως τώρα ας τηρούμε πιστά τα μέτρα διότι τα πράγματα ξέφυγαν και με δική μας ευθύνη και μετά ρίχνουμε το ξύλο

      Διαγραφή
    2. Δεν καλεσα κανεναν να μην τηρησει τα μετρα. Ουτε να ριξει ξυλο.
      Απλως επισημαινω τις τεραστιες παλινωδιες του πολιτικου προσωπικου και των επιστημονων που κατεληξαν στην παροχη υπηρεσιων "ξεπλυματος" πολιτικων εγκληματικων ευθυνων.
      Αν ηταν τοσο σχολαστικοι οσο με τη μετακινηση γονιων, δε θα ειχαμε υγειονομικες βομβες διαρκειας σε μμμ, πλοια, τουρισμο, εκκλησιες κτλ.
      Μολις πριν μια βδομαδα μας ελεγαν οτι δεν υπαρχει κινδυνος απο το συνωστισμό 27 μαθητων σε ταξη, και οτι τα παιδια δεν εχουν ιικο φορτιο που ανησυχει.
      Αλλα.... ξεχασαν οτι καποιοι θα τα φερνουν στο σχολειο!
      Απο τον Απριλη το μονο που με συνεπεια υπηρετησαν, ηταν να γινει η πανδημια ευκαιρια για πλουτισμο συγκεκριμενων.
      Δεν τους εχουν συγκινησει ουτε οι θανατοι που πλεον καλπαζουν, ουτε η ανεχεια του κοσμου.
      Και πισω απο προσωπικες ευθυνες δεν κρυβεται ο ελεφαντας.
      Εκτος κι αν δε θελει κανεις να τον δει.

      Διαγραφή
  2. Στο μεταξύ με τα κρούσματα και τους νεκρούς να σπάνε ρεκόρ καθημερινά, η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων αφήνει γυμνά τα δημόσια νοσοκομεία και παίζει με ανθρώπινες ζωές, αλλά ταυτόχρονα δεν σταματάει να ταΐζει τα παιδιά της. Χτες ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος παίρνοντας θάρρος από την ανάθεση "πίζνας" που τους έκανε το Κούλι ζητάει:

    -3.000 ευρώ μηνιαία αποζημίωση –«προσαύξηση κατ’ ελάχιστο 50% της προβλεπόμενης από την ΠΝΠ αποζημίωσης»– καθαρά, αφορολόγητα, με πρόσθετο δικαίωμα διενέργειας εφημεριών με αντίστοιχη αποζημίωση, αμοιβή για κατ’ οίκον επίσκεψη και για τηλεσυμβουλευτική ασθενών με Covid-19, διατήρηση ταυτόχρονα του ιδιωτικού ιατρείου και της επαγγελματικής σχέσης με ιδιωτικές κλινικές, δικαίωμα επιλογής πλήρους ή μερικής απασχόλησης, επίδομα στέγης και κίνησης για μετακίνηση εκτός έδρας, προσμέτρηση προϋπηρεσίας για το ΕΣΥ πενταπλάσιας του χρόνου σύμβασης και διακοπή σύμβασης με προειδοποίηση από τον ιατρό ενός μηνός και τριών μηνών για το νοσοκομείο!
    Ύαινες. Πλουτισμός στο πτώμα της χώρας και τα κουφάρια των νεκρών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως στη φωτογραφία με τη μπούργκα είναι πολύ σέξι η καντηλανάφτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)