Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δ. Πασόης: Να ακυρωθεί η απόφαση για την μεταστέγαση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην Αριδαία



Να ακυρώσουν την απόφαση
 για την μεταστέγαση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην Αριδαία καλεί ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης , τον Δήμαρχο Δ. Μπίνο και τον πρόεδρο της  ΔΗΚΕΔΑ  Χ. Γεωργίου .
 Η ανακοίνωση του Συνδυασμού έχει ως εξής






 «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ»

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.) χαμένοι μέσα στην ανυπαρξία τους και προσπαθώντας να παρουσιάσουν έργο συνεχίζουν να επιδίδονται καθημερινά σε επικοινωνιακά τεχνάσματα φωτογραφούμενοι σε ασήμαντες και ανούσιες εκδηλώσεις.
Τις υποχρεώσεις τους τις εμφανίζουν ως επιτεύγματα χρησιμοποιώντας, ενίοτε, στις προαναφερθείσες φωτογραφίσεις τους μικρά παιδιά και ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, πράξη αντιδεοντολογική και αθέμιτη. Η επιχειρούμενη δε, αυτές τις ημέρες, μεταστέγαση των δύο προγραμμάτων “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, από το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου στο παλιό Δημαρχείο της Αριδαίας, με το πρόσχημα του δήθεν καλύτερου συντονισμού τους, έναν και μόνο σκοπό εξυπηρετεί, τη χειραγώγηση των υπαλλήλων του προγράμματος.

Την καταξιωμένη, λοιπόν, και αποδεκτή από όλη την Αλμωπία, παραπάνω κοινωνική δομή, η οποία λειτουργεί με διακριτικότητα και σεβασμό στις ανάγκες των ανήμπορων συνανθρώπων μας, προσπαθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή να καθοδηγήσει και να χειραγωγήσει. Αντίθετα σε ότι είχε ειπωθεί, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, σχετικά με την αποκέντρωση, η παρούσα Δημοτική Αρχή συγκεντρώνει σιγά-σιγά όλες τις Δημοτικές Υπηρεσίες στην έδρα του Δήμου μας μένοντας έτσι μόνο στα λόγια για ισόρροπη ανάπτυξη και αποκέντρωση.

Εμείς δηλώνουμε ριζικά αντίθετοι στην επιχειρούμενη αυτή ενέργεια, τη μεταστέγαση δηλαδή του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην έδρα του Δήμου και καλούμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας καθώς και τη Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. να προβούν στην ακύρωση αυτής της απόφασης και να αγωνιστούν προς την κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του προγράμματος.


Για τη Δημοτική Παράταξη
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ»
Ο επικεφαλής της παράταξης

Δημήτρης Πασόης

1 σχόλιο:

  1. Κροκοδείλια δάκρυα για δομές και υπηρεσίες και απομάκρυνσή τους από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
    Η υπηρεσία που γίνεται τόσος λόγος στεγαζόταν στον Εξαπλάτανο και θέλουν να την μεταφέρουν στην Αριδαία.
    Ερώτησεις: πήγαινε κανένας πολίτης να εξυπηρετηθεί εκεί επί τόπου στα γραφεία στο βοήθεια στο σπίτι; Η υπηρεσία αυτή, δηλαδή οι υπάλληλοί της δεν πάνε επι τόπου στους πολίτες που θέλουν βοήθεια, στους άρρωστους, στους ηλικιωμένους κλπ; Εχει καμία σημασία που θα στεγάζεται εφόσον δεν πάει κανένας πολίτης εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)