Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή στις 12 το ραντεβού Μπούτα στην Αθήνα με Αποστόλου

Πανάγος Γιάννης 
Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και με στελέχη της κυβέρνησης, από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, θα έχουν, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες που πρόσκεινται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Σημειωτέον ότι απάντηση ως την Πέμπτη από το Μαξίμου για συνάντηση περιμένουν και οι αγρότες από τα 12 μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.
Το ραντεβού που κλείστηκε ύστερα από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα που έγινε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Στη διάρκεια της συνάντησης θα τεθούν τα αιτήματα των αγροτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις.
Ο Βαγγέλης Αποστόλου επεσήμανε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι πάντα ανοιχτοί στον εποικοδομητικό διάλογο, ώστε οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα «να μας καταθέσουν και να μας αναλύσουν τα αιτήματα και τα προβλήματά τους και αν διαπιστώσουμε ότι κάπου μπορούμε να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις, να τις κάνουμε».
Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο πρωτογενή τομέας είναι ένας κλάδος που η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με «όλες της τις δυνάμεις» και πρόσθεσε ότι «έχουμε αποδείξει ότι εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, εμείς είμαστε δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας».
Πηγή: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)