Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μιμιλίδης Ανέστης. Φυσιοθεραπευτής



Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη.

Είμαι φυσιοθεραπευτής, κατάγομαι από την Νότια και από μικρό παιδί λάτρεψα την Καρατζόβα με την συνεχή νουθεσία του πατέρα μου. Έλειψα για αρκετά χρόνια από την Αλμωπία για επαγγελματικούς λόγους (ήμουν φυσιοθεραπευτής στον ΑΡΗ ΜΠΑΣΚΕΤ 1991-1997, συνεργάστηκα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (1998-1999), ΠΑΕ ΑΡΗΣ (1999-2005), ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2005-2010).
Πιστευώ ότι ο συνδυασμός του Ιωάννη Σηφάκη στον οποίο είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στην εκλογική περιφέρεια Εξαπλατάνου, διαφέρει από τους υπολοίπους για κάπιιους σημαντικούς λόγους. Έχει λεπτομερή γνώση των προβλημάτων της περιοχής, δεν βασίζεται σε πελατειακές σχέσεις, έχει το στοιχείο της επαναστατικότητας, της ανατροπής παλιών και φθαρμένων μεθόδων και είναι ο μοναδικός που μπορεί να εμφυσήσει στον κόσμο την αίσθηση της προσδοκίας και της ελπίδας για κάτι καινούργιο, για κάτι διαφορετικό και ελπιδοφόρο.
Ευχαριστώ.
Μιμιλίδης Ανέστης

11 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΩΣ: ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ :ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σε ψηφισουμε Ανεστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali epityxia file mou sou euxomai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι Ανώνυμε 6:03 μμ .ήρθε όχι να μας σώσει αλλά να βοηθήσει να ξεφορτωθούμε τον αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ καλα τα λες φιλε μου Γιαννη μου αυτο τους πειραζει!!!σε πληροφορω οτι ο Ανεστης αγαπαει περισσοτερο τον τοπο μας απο πολλους που ζουν μια ζωη εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανοητε 6.03 φυγε εσυ από τον τοπο σου να δησ τι ωραια είναι ανεστη μαζι σου σεμνε συντοπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KALI EPITYXIA ANESTI MIN MASAS KAI TRAVA MPROSTA EXETE TON KALITERO SYNDIASMO EYGE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΘΙΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ....ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΙΜΙΛΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τότε που σου έκανε φυσιοθεραπεία στο μυαλό και είδε πως η κατάστασή σου είναι δύσκολη. Είσαι παθιασμένος με την μα....κία. Ναι αυτή που σε δέρνει. Να κάνεις πιο συχνα φυσιοθεραπείες μπας και στρώσεις λιγάκι.

      Διαγραφή
  9. Aγαπητέ μου Ανώνυμε 8:59 μμ.O Ανώνυμος 6:03 είναι τρωκτικό του Πασόη,κάνε υπομονή τέσσερες μέρες. Τον Ανέστη δεν τον γνωρίζω αλλά εκτιμώ την απόφασή του για να βοηθήσει όσο μπορεί τον τόπο του Γιάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ανέστης συνέβαλε στην στελέχωση ενός αξιόλογου συνδιασμού, ο οποίος δυστυχώς δεν έπεισε και έμεινε λειψός. Ο Ανέστης έκανε το χρέος του πάντως. Θα τον τιμήσουμε με την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)