Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο Αλμωπός συγχαίρει τους « Ιταλούς»






Ο Αλμωπός Αριδαίας συγχαίρει τους τέσσερις παίκτες του, από τα τμήματα υποδομών του, Γιώργο Κιουλτζόπουλο, Δημήτρη-Συλιανό,Λαμπρίδη Χρήστο Μήντση και Κων/νο Πασσαλίδη,
που στελέχωσαν την ομάδα της Μικτής Πέλλας, η οποία, εκπροσωπώντας την Εθνική Ελλάδος, έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ρώμη της Ιταλίας (9/3 με 13/3/2015), με αντιπάλους εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από την Ιταλία, την Αγγλία, την Αλβανία, την Ουαλία, τη Μάλτα και το Σαν Μαρίνο.

Μαζί με τους τέσσερις  παίκτες της ομάδας Κ17 του Αλμωπού, συμμετείχαν και δυο ακόμη παιδιά από την Αλμωπία, ο Χρήστος Ηλιάδης  (Όλυμπος
Αψάλου) και ο Χρήστος Τσαβδάρης (Αναγέννηση Δωροθέας), παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα στις Ακαδημίες του Αλμωπού.
Όλοι τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση μιας ιδιαίτερα αξιοπρεπούς εμφάνισης της Μικτής Πέλλας. Το μέγεθος της καλής εμφάνισης ενισχύεται και από το γεγονός ότι, ενώ όλες οι άλλες αντιπροσωπίες είχαν παίκτες γεννηθέντες το 1997, η Μικτή Πέλλας στελεχώθηκε με παίκτες που είχαν έτη γέννησης 1998,1999 και 2000.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχόμαστε κι άλλες ποδοσφαιρικές επιτυχίες, όπως επιτυχίες ευχόμαστε και σε πλήθος άλλους ταλαντούχους παίκτες που διαθέτουν τα τμήματα υποδομών της ομάδας μας.


1 σχόλιο:

(3)