Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Καμπάνα» σε υπάλληλο Δασαρχείου για «φακελάκι»



 Συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε μια υπάλληλο του Δασαρχείου Αριδαίας Πέλλας για υπόθεση χρηματισμού.
Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία, ενώ το δικαστήριο μετέτρεψε την επιβληθείσα ποινή προς πέντε ευρώ την ημέρα και έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2008, ύστερα από σχετική καταγγελία και επιχείρηση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. Η υπάλληλος συνελήφθη,  σε καφετερία της Αριδαίας,την ώρα που έπαιρνε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα 10.000 ευρώ από υλοτόμο από τους Προμάχους προκειμένου να διευθετήσει υπόθεσή του, συνδεόμενη με λήψη επιδότησης.

Η κατηγορούμενη, απολογούμενη, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Με πληροφορίες και από το arouraios.gr

3 σχόλια:

  1. δωστε ονομα να ξερει ο κοσμος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δ/ντα του aridaia-gegonota.blogspot.gr, με έκπληξη διαβάζω στο blog σας οτι η καταδικασμένη είναι υπάλληλος του Δασαρχείου Αριδαίας. Η υπόθεση δεν διαχειρήστηκε από την υπηρεσία μας ούτε και η υπάλληλος από το συμβάν μέχρι σήμερα ήταν του Δασαρχειου Αριδαίας. Παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Νίκος Μέντης
    Δασάρχης Αριδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ; ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΑ-ΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; Η ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ; ΗΘΕΛΕ 10.000χιλ. Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ! ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΟΤΙ ΕΤΟΥΤΗ Η ... ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!! ΕΝΑ ΕIΔΟΣ Byllying ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΠΟΘΕΝ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)