Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Στην Έδεσσα ο Γ. Καλομοίρης


Το  πρωϊ Πέμπτης 30 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Π.Ε. Πέλλας ο πλειοψηφών Σύμβουλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης.

Σε έκτακτη συγκέντρωση στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, ο κ. Καλομοίρης ενημέρωσε τους υπαλλήλους για την προσπάθεια δημιουργίας Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στην Πέλλα, και για τις τρέχουσες εξελίξεις που έρχονται για τον κόσμο της εργασίας.
Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στις ελλείψεις προσωπικού των υπηρεσιών που έχει συνέπειες στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στις νέες προσπάθειες της συγκυβέρνησης για μειώσεις μισθών (ενιαίο μισθολόγιο) που μειώνει τις αμοιβές όλων των κλάδων και κατηγοριών, την συνέχιση της απεργίας – αποχής από την διαδικασία της αξιολόγησης, η οποία έχει τεράστια επιτυχία και έχει μπλοκάρει την κυβέρνηση,  ανατροπές στον συνδικαλιστικό νόμο με βασικό στόχο να γίνει η κήρυξη απεργίας ανέφικτη και πολλά άλλα.
Ο κ. Καλομοίρης τελείωσε την ομιλία του παροτρύνοντας τους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά σε κάθε δράση και αγώνα που προκηρύσσεται, εν όψει και της 24ωρης γενικής απεργίας που προκηρύχτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)