Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Απειλές κατά αθλητικογράφου στη Πέλλα





Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας. Η αθλητικογράφος Χαρούλα Ματεντζόγλου ,καταγγέλλει απειλές , ενώ αναγκάστηκε να καταγράψει το γεγονός στην Αστυνομία. Είναι κρίμα  να συμβαίνουν  τέτοια περιστατικά

Όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά των παραγόντων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι η προβολή των ομάδων και η ενημέρωση του φίλαθλου κοινού ουσιαστικά γίνεται εδώ και χρόνια  από εθελοντές. Είναι τουλάχιστον άδικες τέτοιες συμπεριφορές . .

Η ίδια αναφέρει για το θέμα :
Μετά το δημοσίευμα ''Διαιτητικά Μαγειρέματα Νο 2 '' που είδε το φως της Δημοσιότητας, που αφορούσε τον αγώνα Ασπίδα Γυψοχωριου - Μ.Αλ Ν. Μυλοτόπου, το οποίο πήρε και αρκετά μεγάλες διαστάσεις, με τις δυο ομάδες να το παίρνουν προσωπικά, ενώ το κείμενο αναφερόταν στην ανεκτικότητα κυρίως του διαιτητή, ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας.
Κάτι το οποίο δεν κατάλαβαν όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Γυψοχωρίου προχώρησε σε απάντηση - ανακοίνωση ανυπόγραφη.....
Η δε ομάδα του Ν.Μυλοτόπου διάλεξε άλλον δρόμο.... αυτόν του εκβιασμού και της απειλής!!!!! Δεν θα δώσω το όνομα στην δημοσιότητα τώρα για ευνόητους λόγους ...απλά ενημερώνω το φίλαθλο κοινό μετά από την επίσκεψη μου στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ότι έχω προβεί σε καταγγελία ονομαστικά και ότι ακολουθήσει στη συνέχεια  θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε πράξη με την οποία με απείλησαν..
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)