Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Στα άκρα Δ. Μπίνος-Χ. Χουρσόγλου



 Δήμαρχος: «Η πιστροφή στην ομάδα  πλέον, είναι η δημόσια μετάνοια»

Χ. Χουρσόγλου: Να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος




Έντονοι διαπληκτισμοί στο δημοτικό συμβούλιο


 Στα άκρα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος  και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του Χρήστος Χουρσόγλου . Στη συνεδρίαση της Τετάρτης ο Δήμαρχος έδειξε έντονα δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος με τις παρατηρήσεις του Χρήστου Χουσρόγλου , για την κακή κατάσταση στον κάμπο, την άρδευση και την καθημερινότητα.


Σε αρκετά έντονο ύφος ζήτησε να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους γιατί δεν λειτουργούν τα σιντριβάνια ενώ διανύουμε τους θερινούς μήνες, γιατί είναι σκοτεινές κάποιες περιοχές του Δήμου,με χαρακτηριστικότερο σημείο τη περιοχή του 1ου Γυμνασίου, ενώ χαρακτήρισε αποκαρδιωτική την κατάσταση στο αγρόκτημα.
 Μετά τις τις απαντήσεις που έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι , το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του, τους στηρίζει και όποιος διαφωνεί με αυτό μπορεί να πάει απέναντι. «Οι συνεργάτες μου είναι αξιόλογοι, από το πρωί ως το βράδυ είμαι μαζί τους και βλέπω πως δουλεύουν, όποιος νομίζει το αντίθετο να πάει απέναντι, δεν συμφωνώ εγώ με αυτά που λέγονται. Δεν μπορεί να προσβάλλονται άνθρωποι που από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεύουν.Ρίχνουν ιδρώτα.  Λύνουμε προβλήματα δύο ετών».
Και τόνισε  «Δεν δέχομαι υψηλή κριτική, όποιος διαφωνεί να πάει απέναντι για να δεχτεί και την κριτική του, όποιος δεν συμφωνεί να απομακρυνθεί, να έχει την τόλμη να φύγει. Να πάτε απέναντι για να ακούσετε την κριτική των χρόνων που διοικήσατε, έχετε ευθύνες» Μεταξύ άλλων δε, τον αποκάλεσε "κωλοτούμπα"
Παράλληλα χτυπούσε το χέρι του στο έδρανο.
Ο Χρήστος Χουρσόγλου σε ήρεμο τόνο απάντησε μεταξύ άλλων ότι εκλέγεται 4 συνεχόμενες θητείες , ενώ ο Δήμαρχος δεν κατάφερε ποτέ να εκλεγεί δημοτικός ή περιφερειακός σύμβουλος. Χρειάστηκε να συστρατευθούν 161 άτομα για να τον κάνουν δήμαρχο.
Ο Δ. Μπίνος αποχώρησε εκνευρισμένος , χτυπώντας την πόρτα. Μετα το διάλειμα για να χαμηλώσουν οι τόνοι, ο Χ. Χουρσόγλου, απόντος του Δημάρχου , κατέκρινε την συμπεριφορά του και τον κάλεσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Η αντιπολίτευση από την πλευρά , καταδίκασε την συμπεριφορά του Δημάρχου.
 ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ
Μετά την συνεδρίαση ο Δήμαρχος κάλεσε τους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι με την συμπεριφορά του ο Χ. Χουρσόγλου , έθεσε τον εαυτό του εκτός συνδυασμού και των όποιων προθέσεων υπήρχαν για να αξιοποιηθεί στη Διοίκηση Μόνο αν δηλώσει δημόσια μετάνοια, θα έχει θέσει στον συνδυασμό

8 σχόλια:

  1. Το προφανες ρωταω : αν ειχε παρελθον ο κ.Χουρσογλου , το απεκτησε τωρα ; δεν το ειχε σαν υποψήφιος δημοτικος συμβουλος ; ένα χρονο Δημαρχος κ.Μπινο , εχεις χασει και τα αυγα και τα πασχαλια...ακομη και δικιο να εχεις στην κοντρα με το δημοτικο σου συμβουλο , το εχεις χασει με τα επιχειρηματα που ανεπτυξες ! Στην καθομιλουμενη ΑΥΤΟΓΚΟΛ ! Μπορει το δημαρχοκεντρικο συστημα να μην αφηνει απώλειες , αλλα υπαρχει και η υστεροφημια ! βεβαιο είναι ότι αυτό θα είναι η μονιμη απωλεια σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ;ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΧΡ.ΜΠΙΝΟ,ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιοι δημοτικοί παράγοντες μάλλον είναι γελασμένοι.Πίνοντας καφέδες με στελέχη της ΚΕΔΚΕ, που ζουν και πολιτευονται σε άλλα μήκη και πλάτη, νομίζουν αντιγράφοντας τους ότι θα ασκήσουν υψηλή πολιτική και κριτική στην Αλμωπία.Αγαπητέ κύριε Χουρσόγλου,γνωρίζετε ότι ως διοίκηση στο πρωην Δήμο Εξαπλατάνου αποτελέσατε μέλος μιας διοίκησης Λίγης, ασθενικής, μηδενικό έργο, και ξόδεμα χρημάτων χωρίς πρόγραμμα? Τι απαντάτε σε όλα αυτά? η θέση σας είναι (όχι μόνο εσείς , αλλά και όσοι διοίκησαν) να απαντούν, να εξηγούν για το χάλι του τόπου μας.Δεν θα κρίνετε εσείς. Θα εξηγείτε τα λάθη σας.'Οσο για την εκλογή και τη διοίκηση Μπίνου,αρκετή πίεση και κριτική δέχεται από την τοπική κοινωνία.Δεν είστε εσείς ο παρατηρήτής και κριτής των πάντων.Είστε ένας απ αυτούς που κρίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ λίγος ο δήμαρχος...απογοήτευση...κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as kanei oti mporei i dimotiki arxi giati ola eina duskola.Ειδικά τα άτομα σε θεσεις εργοταξιου κλπ πρέπει να υπερβουν ευατό .Επίσης η Δευα πιο υπεύθυνα,πιο πολιτισμένα πιο σωστα ας συμπεριφερονται οι εργατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλος θα τον είχε αποπέμψει εδώ και καιρό... Κάποιος τρίτος θα του την έφερνε πισώπλατα και θα έψαχνε μια ζωή ο Χουρσόγλου να βρει τι έγινε...
    Στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμαρχος επέλεξε την τιμιότερη λύση και κινήθηκε σε ανώτερα επίπεδα από αυτά που έχουν συνηθίσει οι "σύγχρονοι" άλμωπες πολιτικοί, σιωπώντας προς απάντησή τους. Καλό είναι να παραδειγματιστούν τα κατακάθια γιατί πρέπει να γνωρίζουν πως ο ντελβές όταν ξεραίνεται γίνεται "τσιμέντο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλοσοφιμενοοο ! Εντυπωσιαστηκαμε ! Δεν εχει να κανει με εντιμοτητα , αλλα με συνεση κυριε ! Οσο για την ανωτεροτητα , από ποτε η σιωπη είναι ανωτεροτητα ; Οποιος εχει κατι να πει , το λεει με στοιχεια και , πανω απ όλα με ονόματα και διευθυνσεις ! Όλα τα αλλα είναι λαϊκισμος του χειριστου είδους και σιγουρα ουτε συνετα είναι , ουτε τιμια , ουτε και ανωτερα . Καλο δε θα ηταν να εκλειψουν οι χαρακτηρισμοι γιατι το κατακαθι αποτελει προϊον φιλτραρίσματος και μπορει να ελεγχεται κάθε στιγμη αν το τσιμεντο είναι προδιαγραφών...

      Διαγραφή
  7. τελικά όλη η υψηλή κοινωνία είναι εναντίον του Χουρσόγλου.Αυτά παθαίνει κανείς αν μένει από δουλειά απ τα 55......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)