Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Δεν θέλουν να θυμούνται



 

 Το σύνδρομο Μπίνου , φαίνεται ότι κυνηγάει ακόμα την σημερινή δημοτική αρχή Αλμωπίας .

Αν και επί θητείας Μπίνου στην οποία συμμετείχαν και  κάποιοι από αυτούς, εξασφαλίστηκαν πολλά κονδύλια  για έργα που υλοποιούν τώρα αυτοί, ενοχλούνται όμως επειδή τις χρηματοδοτήσεις τις πέτυχε πρώην δήμαρχος που ροκάνιζαν .  Έτσι προσπαθούν να τα τα περνάν στο ντούκου.

Όχι μόνο δεν κάνουν καμία μνεία , αλλά αποφεύγουν να αναφέρουν το παραμικρό  αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι δικό τους επίτευγμα .

Επιχειρούν να καλύψουν την ανυπαρξία και ανικανότητά τους με ξένα κόλυβα. 


 Δικαίως ο Δημήτρης Μπίνος επισημαίνει

  Παράλειψη << εκ παραδρομής >> ή σκόπιμη παράλειψη

 

 

Όλα τα έργα κύριοι της Δημοτικής Αρχής ,που χρηματοδοτούνται από Εθνικούς ή Ευρωπαϊκούς πόρους οφείλουν να έχουν ημερομηνία ,όσο και αν αυτό ενοχλεί.!!! Πρόκειται για το έργο Δημιουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Αναψυχής μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας δαπάνης 200.000 €,που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή . Το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017 μαζί με την προμήθεια του ενιαθέσιου λεωφορείου ,δαπάνης 35.000 €. Σήμερα μετά τα προβλήματα με την ανταλλαγή του οικοπέδου είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιεί ο Δήμος το έργο αυτό.Τηρήστε τον τύπο αλλά και την ουσία.!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)