Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέα του ΓΑΣ Έδεσσας



Συνάντηση της διοίκηση και του προπονητικού team έγινε την περασμένη εβδομάδα, με σκοπό να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, αλλά και ο σχεδιασμός για την νέα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι η φετινή χρόνια, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρξαν, ήταν επιτυχημένη. Ο ΓΑΣ Έδεσσας στον 3ο χρόνο της λειτουργίας του, κατάφερε να συμμετάσχει στην Β΄ τοπική κατηγορία την ΕΚΑΣΚΕΜ τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς, σημειώνοντας έξι νίκες και οκτώ ήττες.
 Ο ΓΑΣ παρουσίασε μια ομάδα που αποτελούνταν από έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες, που κατάφερε μετά από ένα λογικό στάδιο προσαρμογής να παίξει καλό μπάσκετ, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς δεκατετράχρονους και δεκαπεντάχρονους παίκτες που διέθετε στο δυναμικό του.
Ήδη το κέρδος της συμμετοχής των νεαρών παικτών του ΓΑΣ Έδεσσας στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ είναι ορατό, καθώς το τμήμα μίνι του συλλόγου, με πρωταγωνιστές παίκτες που αγωνίστηκαν στο ανδρικό πρωταγωνιστεί, πετυχαίνοντας νίκες που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του συλλόγου περίμενε.      
Ο σχεδιασμό για την νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει με το προπονητικό team να κάνει επαφές με παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πρωτάθλημα μίνι αγοριών ΓΑΣ Μελίκης – ΓΑΣ Έδεσσας 35-38

Νέα νίκη για την ομάδα μίνι αγοριών του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας τη Μελίκης με 38-35. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με την ομάδα της Μελίκης να ξεκινάει καλύτερα και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της Μελίκης να είναι μπροστά στο σκορ με 15-7. Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ Έδεσσας μπήκε καλύτερα και με τους Μποζίνη και Λουκόφτση να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατάφερε να κάνει ένα επί μέρους 7-18 και περάσει μπροστά στο σκορ με 25-22.
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία του σκορ. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της πόλης μας να παίρνει την νίκη με σκορ 35-38 κάνοντας χαρούμενους του προπονητές και του γονείς των αθλητών που ακολούθησαν την ομάδα.
Ήταν η δεύτερη νίκη του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς την 1η αγωνιστική ηττήθηκε από τον Φίλιππο Βέροιας με 47-39, και την 2η νίκησε τον Σκυδραϊκό στην Σκύδρα με 44-43.

ΓΑΣ Έδεσσας: (Μπιτέρνας-Σταυρόπουλος) Μποζίνης, Λουκόφτσης, Γάτσος, Παπαδόπουλος, Τέντζερης, Γκέλος, Καίσαρης, Σταυρόπουλος Κ., Μισσελής, Αδάμ.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)