Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σε δύσκολη θέση ο Δήμαρχος Αλμωπίας




 
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ο οποίος καλείται να προβεί σε διαπιστωτική , προκειμένου
υπάλληλος του Δήμου, που ο ίδιος έδωσε προαγωγή, να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς επιθυμεί να περάσει «ανώδυνα» το όλο θέμα .
Κοντός ψαλμός αλληλούια

8 σχόλια:

  1. Πρωτη φορα ειναι; Μηπως δεν πηγε να βοηθησει ...συναδελφο του και στον ιδιο πολιτικο χωρο; Χειμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντος η απολυτη ξεφτιλα!
    Εχει 2-3 μηνες, οι δημαρχοι της επικρατειας που ξαναβαζουν υποψηφιοτητα, εγκαινιαζουν και κατι, κοβουν και καμια κορδελιτσα, κοινως προβολες της τελευταιας στιγμης για να δειξουνε οτι κατι κανουν!
    Εμεις εδω συνεχειζουμε τα ζιγκ-ζαγκ......ουτε καν τις τρυπες των δρομων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου βαλει ασφαλτο χωρις προεργασια υποβασης κλπ Γιατι ερχονται εκλογεε. Τα κακως κειμενα τεχνικα στο θεμα της ασφαλτοστρωσης δεν υπαρχει υπευθυνος αντιδημαρχος; Θα μου πεις ο Ακαταλληλος ανθρωπος στην Ακαταλληλη θεση. Ολα για το χρημα. Χορεμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ama ekove kordeles tha eleges alls opote swpase.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ !!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ , ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ .. ΑΛΑΞΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΩΡΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι μα ολοι για το εργο τους οι δημοτικοι αιρετοι αρχοντες που εχουν ποδτο πληρωνονται. Χωρις να να εχουν επιδειξει εργο. Νκομιζω; Ξεχασαν ομως οτι ολα ερχονται και παρερχονται. Αντιλαβου; Ματαχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)