Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Τρίβουν τα χέρια τους Τζιτζικώστας και Θεοδωρίδης



Ιωαννίδης και Ανδρίτσος  πολύ λίγοι για να τους ανακόψουν




ΝΕΡΟ στον μύλο του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Θ. Θεοδωρίδη κουβαλάν οι «αντίπαλοι» από την επίσημη Νέα Δημοκρατία. Η καλή μέρα από την πρώτη συνέντευξη φαίνεται. Και η παρουσίαση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας από τον Υποψήφιο περιφερειάρχηΓιάννη Ιωαννίδη στην Έδεσσα το βράδυ της Τετάρτης, σε συνέντευξη Τύπου  δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Ακόμα και οι πιο φανατικοί κομματικοί της Νέας Δημοκρατίας έφυγαν πεπεισμένοι , ότι πρέπει να αγωνιστούν για να περιορίσουν το μέγεθος της ήττας. Ο ξύλινος λόγος του Γιάννη Ιωαννίδη,  και οι άστοχες τοποθετήσεις του Γιάννη Ανδρίτσου,δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.
Ο Γιάννης Ανδρίτσος , εμμέσως , πλην σαφώς αιχμές κατά του Νίκου Φω΄του και του Άλκη Νουσηκύρου , λέγοντας  ότι ο «Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την καλύτερη επιλογή επιλέγοντας  ανθρώπους καθαρούς και κρυστάλλινους».
Δεν παρέλειψε να επιτεθεί όψιμα στον Θ. Θεοδωρίδη κατηγορώντας τον  έλλειψη δυναμικής σε σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του.


 Στην εισήγησή του- λιβάνισμα-για τον Γ. Ιωαννίδη είπε:
Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι επιλογή Νίκης γιατί συγκεντρώνει 2 βασικά πολιτικά χαρακτηριστικά:

• Είναι Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να κυριαρχήσει σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

• Ασχολήθηκε με την πολιτική όταν ήδη είχε καταξιωθεί στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Στη συνέχεια από το ζενίθ πέρασε στην πολιτική ως βουλευτής και Υπουργός.     

Αφήνει πίσω του την κεντρική πολιτική σκηνή για να παλέψει για τον τόπο του. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν μπήκε στην πολιτική ούτε για να τον γνωρίσει ο κόσμος ούτε για να λύσει το οποιοδήποτε οικονομικό του πρόβλημα. Μπήκε στην Πολιτική ήδη διάσημος και σε άνετη οικονομική κατάσταση, αυτό φανερώνει ότι μπήκε στην πολιτική για να δώσει και όχι για να πάρει και αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα.     

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΗ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΟΡΝΕΑ.ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΔΕΝ ΦΤΕΗ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΗ ΠΛΕΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΩΝΤΕ . ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΛΕΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)