Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Θεόδωρς Χαρανίδης Κατεβαίνει με αξιώσεις



Όχι μόνο καταβαίνει στις δημοτικές εκλογές, στον Δήμο Αλμωπίας, ο Θεόδωρος Χαρανίδης,
αλλά φαίνεται να συγκροτεί και αξιόλογο ψηφοδέλτιο. Ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του , αλλά οι συζητήσεις με πολλούς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο ίδιος φέρεται να αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να τα παρατήσει και να συνεργαστεί με άλλο συνδυασμό , όπως θέλουν  ως συνήθως οι επιτήδειοι να παρουσιάζουν τέτοιες προσπάθειες. Ο συνδυασμός θα κατεβεί  δυναμικά για να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Αλμωπίας.

9 σχόλια:

  1. Κι αλλος του δημοσιου. Φτανει πια χορτασαμε απο κρατικοδιαιτους που μονο αυτοι ενδιαφερονται για τα κοινα καλα. Και τα ξερουν ολα. Δεν ξερω ομως τι θα εκαναν αν ηταν διαχειριστες στην ελευθερη αγορα; Μπαχας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΚΟΓΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΕ ΥΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΦΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΈΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΗΘΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ............

      Διαγραφή
  3. Χατζηγιαννης....εχει ενα τραγουδι για τον θοδωρο....μονο στα οοοοοονειρα μονο στα ονειρααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΟΔΩΡΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΚΑΤΕΒΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ '''ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ'''ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ;ΟΛΑ ΘΟΔΩΡΟ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θοδωρε ο δαμιανος σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)